|
|
- -olm bak top topu çeker
+lan salak zıt kutuplar birbirini çeker(okang, 29.10.2004 23:28 ~ 31.07.2005 03:16)
- bahtsız bedevilerin top oynanılan bir bölgeye girdikleri vakit kaza sonucu aldıkları darbelere boynu bükük bir şekilde cevap veriş cümleleridir bu.
(bkz: manyetik çekim engellenemez)
(bkz: kaza süsü diyalogları)
(bkz: top)
- (bkz: topları toplar toplar)
- gençlik yıllarımda cinsel tercihlerimi gözden geçirmeme neden olmuş olan efsane.burda yazıp o toptan intikam almak istiyorum yıllar sonra.
kızlar top olur mu sorusunu bir yana bırakıp sadede gelmek istiyorum ki genç dimağlar aynı şeyleri yaşamasınlar.
efenim yıl kaç bilmiyorum tam olarak ama ergenliğime denk gelen bir zaman dilimiydi, okulumuzun koridorlarına ne hikmetse pingpong masası kurulmuştu ve çoluk çocuk dersten çıkarçıkmaz bu masaların etrafına üşüşüyordu. bir tanesi de tam bizim sınıfın kapısının önündeydi tahmin edebileceğiniz gibi. yine güzel bir günde, her ergen genç kız gibi yeni sivilcelerimi incelemek üzere tuvaletin yolunu tutmuştum ki tam pingpong masasının yanından geçerken top ping diye bana isabet etti. aldırmadım neyse dedim geçtim gittim ama dönüşte bu sefer de pong dedi bana çarptı. o sıralar da top topu çeker efsanesi yeni yeni filizlenmeye başlamış ,yükselme dönemine giriş yapmıştı. kıllandım tabi ama fazla üstünde durmak da istemedim. günler geçti ben artık teneffüslere pingpongculardan önce çıkmaya ve onlardan sonra sınıfa girmeye çalıştım topla muhatap olmamak için ama olmuyordu ne zaman yanında geçsem o aptal top gelip bana çarpıyordu. aptal top sıksam ölürdü ama hiç farkında değilmişim gibi yapmam gerekiyordu karizmamı(!) korumak için.
bir süre sonra durdum ve düşündüm acaba gerçekten top muydum? bu olabilir miydi? sonuçta deney ve gözlem yoluyla topun beni açıkça çektiğini kanıtlamıştım. ilerde bir bayanla hollandada mı dünya evine girecektim, kader ağlarını yamuk mu örüyordu bana??
bu paranoya ne zaman ve nasıl geçti bilmiyorum ama geçen gün yine bir pingpong masasının yanından geçinceye kadar aklıma gelmemişti yıllarca. taa ki o lanet top yine gelip bana çarpıncaya kadar. kendime yine sordum: yoksa?!!
..
burdan çıkarılacak ders şudur ki sakın böyle ucuz oyunlara gelmeyin. top gelip beyninize yapışsa bile cinsel kimlğinizi korumaya bakın. sorun sizde değil bunu unutmayın! asıl ikidebir gelip yapışan pingpong topunda gizli eşcinsellik vardır!
|