tony jaa   

adana çık aradan

1. ong-bak filmini izlediğimde şoka girdiğim dövüş sanatları ustası. inanılmaz bir kıvraklığı ve dövüş yeteneği var. yanılmıyorsam kung fu ve kick box ustası bu adam. inanılmaz bir dövüş koreografisi yaratıp aksiyon filmlerini daha da izlenebilir hale getirdiği kanısındayım. ziya filmini izlerken en aşağı on dakika boyunca kamera kesintisine uğramadan dövüşmüş bulunup beni büyülemiştir. her yere tırmanabildiğine, atlayıp zıplayabildiğine ve hiç bir şekilde dublör kullanmadığına şahit olduğumu söyleyebilirim (zaten aldığım bilgiye göre hiç bir yardım almamıştır bu sahnelerde). selefi jackie chan artık yaşlandığı için bilhassa filmlerde tercih edilesicedir ancak oyunculuğunun vasatı aşamadığı su götürmez bir gerçektir. bir sonraki filmini merakla beklemekteyim.
    (gestalt, 02.04.2007 17:07)
  2. tom yum goong adlı filmde "filim nerdeee" diye bağıran muay thai ustası. eskiden dublör oalrak sinema endüstrisinde bulunmuş biri.
    (chixculub, 02.04.2007 17:31)
  3. the protector'da yere dik cam üzerinde yürümek suretiyle attığı takladan sonra (anlatamadım lan) diğer ilahları bi kenara bırakmanın zamanı geldi dedim kendi kendime. jackie chan posterimi yırttım onunkini astım. şaka lan, kafam girsin tony jaa'ya. o brezilyalı kapueracı elemanla kilisedeki dövüşleri de iyiydi baya. olur bu eleman.
    (centrocampista, 02.04.2007 17:41)
  4. hayret verici.

şöyle ki :

(bkz: http://www.metacafe.com/...)
    (manha de carnival, 14.07.2007 15:38)
  5. yerçekimi kurallarını altüst etmiş dövüş sanatları ustası, izlerken beni benden almıştır, kendimi zayıf, çaresiz ve güçsüz hissetmeme sebebiyet vermiştir.
    (rene, 24.07.2007 01:11)
  6. insan olmayan birey. yerçekimi ile yakından uzaktan alakası olmadığını sık sık dile getiren kişi.
    jack bauerdan sonra karşılaşmak istemediğim ikinci şahsiyet.
    (tunfisch, 03.08.2007 10:58)
  7. chackie chan ve jet li 'den daha hızlı ve süratli dövüşebilen aktör...
    (bassoden, 06.08.2008 01:23)