|
|
- birçok insan için idol olmuş asistan. *
- sanki ayaklarında paten varmışcasına garip yürüyen mat asistanı
dersi iyi anlatan bir hocadır kendisi
- (bkz. moonwalk)
- (bkz. kötü kedi şerafettin)
- köy enstitülerinin kurucusu olan mümtaz şahsiyet
- ilk bakışta bu ne biçim asistan beee diye düşündüren fakat daha sonra hızlı hızlı çözdüğü sorularla takdir toplayan çılgın mat asistanı... (bkz. dumur olmak)
(doaaa, 23.03.2004 22:15 ~ 22:15)
- ayazağa'nın karakışında dışarıda üstünde bir gömlekle rastlanabilen asistan
(dibap, 23.03.2004 22:24)
- itünün en bahtsız yüksek lisans ar öğrencisi
- elf olduğundan şüphe ettiğim matematik asistanı.
- kışın ortasında kısa kollu beyaz gömlekle dolaşırken, gece 2de mecidiyeköy meydanında pilav nohut yerken görülmüş, insanı dumurdan dumura koşturan derslerde acı veren mat asistanı.
- 3. nesil kaliteli yazar.
- kar yağıyorken mavi t-shirti ile dışarda dolaşan sevimli ve ilginç matematik bölümü asistanı
- zamanında ileri sürdüğü kıbrıs-istanbul exchange teklifini , "aman adil olmasam nolur, kabul ediyorum hadi değişelim" dediğimde geri çekip kalbimi kıran yazar.*
- anneannemin kiracısına taktığı lakap. geçenlerde "tonguç nerde" dedim. bön bön baktı herkes. "ya sizin kiracı, kapıyı açık bırakmış gene" dedim! "kiim? adem mi?!" diye cevap verdi. meğer lakap takmış çocuğa. ilahi anneanne!
- (bkz: tonguç yumruk)
- gerekeni, yerinde, büyük bir iştahla -gerekirse- uzun uzadıya söyleyen;ancak acı çektirmeyen, damakta girisinin tadı kalan üst devrem kaliteli arı...
- dünyanın en kötü ismi!
- (bkz: the fucker of art)
- çaylaklık düzeyine düşürüldüğünü öğrenip derin üzüntüye kapıldığım güzel insan, yine ve daima kaliteli arı...
- "ilk erkek çocuk" anlamına gelen isim.
- az yazan, yoruma açık, yorum yapmayı seven, bu aralar tez batağında yok olan yazar.
soyut ve somut kavramlar hakkındaki düşüncelerimiz her ne kadar birbirini tutmasa da, yorumları için teşekkür edilesi insan.
- tıpkı böyle bir haziran günüymüş yıllar önce
‘oğlunuz oldu’ diyerek, tutuşturmuşlar seni babanın eline,
ne diyeceğini, ne yapacağını şaşırarak, sevgiyle bakmış yüzüne,
gülümsüyormuşsun ona ve hayata, ağlaman gerekiyorken.
‘uç noktalarda yaşayacağım o günden belliymiş’ desen de
çelme takıyor hayat, bazen senin bilgiçliğine bile. * *
|