tombi peynirli   

adana çık aradan

1. bir çocukluk lezzeti. gerçekten tuhaf olan tadının insanda tuhaf bir bağımlılık yapması bu abur cuburun en büyük özelliğiydi. tarafımdan bu cips hakkında söylenmiş olan "abi çok güzel ama iğrenç birşey" sözü firma duymadığı için bir slogan olamamış,bu abur cubur türk tüketicisine sırf bu sebepten yeteri kadar ulaşamamıştır.
    (battal boy cekirge, 12.04.2005 22:40 ~ 22:42)
  2. o turuncu rengin parmaklarıma bulaşması ve o tarifsiz kokunun burnumdan hiç gitmemesi. ilkokul yıllarımın özetidir bu cümle. olsa yine yerim. var mı yoksa?
    (steinmetz, 12.04.2005 23:07)
  3. annemin ayak gibi kokanlar sınıfına soktuğu mükemmel tıkın maddesi.
    (anarko, 13.07.2005 19:01)
  4. yapılmış en kral abur cuburlardan sanıyorum. kendisini yemek kadar parmaklarda kalanları yalamak, turist ömer uzay yolunda filmindeki tuz canavarı gibi tuzlara doyamamak hoş birer şey şimdi. anı, hatıra.
    (palanthaser, 26.12.2006 21:02)
  5. ben tüm paketi bitirene kadar sabredip en sonda parmaklarımı yalamak için yiyordum bu mereti.. tadı ancak öyle çıkıyordu. bugün olsa yine öyle yerim.

(bkz: tombi peynirli parmak fetişisti)
    (radula, 26.12.2006 21:51)
  6. tuhaf bir lezzet. vazgeçemiyor insan. aşırı tuzlu ama su içerseniz damağınızdaki lezzet gidermiş gibi geliyor. enfes bişey.
    ama ben yine de, çocukluğumdan bu yana vazgeçilmezim olan tombi fındıklıyı aldatmam.
    (betty blue, 28.12.2006 19:39)
  7. böle kırmızı bir paketi vardı,ilk başta tadı garip gelmişti de bir defa alışınca bırakamaz olmuştuk.nerden hatırlattınız insanın canı çekiyor.
    bira ile harika gidiyor.
    (manha de carnival, 28.12.2006 19:44)
  8. ağızda hemencecik eriyen dayanılmaz bir lezzete sahip çerez. her cips gibi birayla tüketilmeye mahkumdur ancak en iyi bu eşlik eder maç karşısında içilen biraya, muhabbet ortamında ise bütün ilgiyi kendi üzerine çektiğinden tercih edilmemelidir.
    (bkz: candır)
    (hanspeterberigel, 28.12.2006 23:13)
  9. tombilerin en süperi, tup turuncusuydu. çok güzel tadı vardı. kokardı falan ama severdim ben o kokuyu. parmaklarımıza bulaşırdı, parmaklarımızı yalardık falan. küçüktük o zamanlar. biz büyüdük ve kirlendi dünya sonraları. şimdi cheetos var.
    (pushitonmeshitonme, 09.07.2007 01:10 ~ 01:11)
  10. tombi fıstıklı dururken asla tercih etmezdim.kokardı bir de bu
    (des, 09.07.2007 01:29)
  11. paketini açtığım an kokunun etkisiyle kısa süreli bir sersemlik yaşadıktan sonra tek tek bütün paket bitene kadar güzelce ezmişdim ayaklarımın altında, hatta gaza gelen kardeşimle birbirimize fırlatmaya başlamışdık o leş koku bombalarını.
    (nec, 09.07.2007 01:41)