tomas verner   

adana çık aradan

1. çek cumhuriyeti adına yarışan buz patencisi.
    olimpiyat 18.si olduğu 2006 sezonunun ardından 2007 sezonuna fırtına gibi başlayıp avrupa şampiyonası'nda kısa program birinciliğini elde etmiştir. (brian joubert sevmeyen birisi olarak bunun böyle devam etmesini ummaktayımdır.)

edit: kısa program birinciliği abimize yaramamış, girdiği stres serbest programının dağılmasına sebep olmuştur. dolayısıyla jouberte birinciliği kaptırıp gümüş madalyayla yetinmiştir.
    (ketenkele, 24.01.2007 19:40 ~ 05.02.2007 16:37)
  2. 2008 avrupa şampiyonasında da kısa program birincisi olmuştur. ancak bu sefer brian joubert sevmesem de stephane lambiel seven biri olarak bu duruma gıcık oldum, dolayısıyla bugün yapılacak serbest programda kendisine bol hata diliyorum.
    ama dur, şimdi stephane hata yapçaksa, bu yapmasın, çünkü stephane şampiyon olmıycaksa bu olmalı. sonuçta galiba gay değil, üstelik tatlı bile sayılabilir.
    (ketenkele, 24.01.2008 15:25)
  3. 2008 avrupa patinaj şampiyonası'nın birincisi.
    (berrak, 24.01.2008 23:30 ~ 23:31)
  4. çok yetenekli bir patenci olmasına rağmen geçen seneden önceki şampiyonalarda vasat performanslar sergiliyordu.fakat geçen sene avrupa şampiyonasından itibaren müthiş seriler sunmaya başladı. açıkçası 2008 avrupa şampiyonasında,geçen seneki sunumunun tadını alamadım.birinci olmasına sevinmedim mi?tabi ki de sevindim. çünkü içinde çekişme,heyecan olmayan şampiyonlar çok zevk vermiyor insana.tomas ın birinci olmasıyla bir sporcuyu daha kazandık ve evgeni li,brian lı, stephane lı,tomas lı çekişmeli şampiyonalara kucak açtık; bekliyoruz.

dipnot:bir hıncal uluç vardır benden içeru...
    (killer queen, 25.01.2008 00:27)
  5. bu senenin avrupa şampiyonu olup altın madalyayı alan bu sporcu, dünya artistik patinaj yarışmasında 15. oldu.
    spor budur galiba.
    (berrak, 22.03.2008 18:49)