|
|
- fiorentina forması giyen çek defans oyuncusu. milli takımının da vazgeçilmezlerinden.
- bu sezonun ardından fiorentina ile olan kontratının bitmesi sebebiyle serbest kalmış ve atletico madrid ile sözleşme imzalamış 1978 doğumlu çek futbolcu.
- fabio cannavaro'nun çek versiyonu. fazlasıyla atılgan ve yılmaz bir oyuncu. avrupa'nın en iyi stoperlerinen biri.
- geç farkedilen değerlerden. defansın ortasının yanı sıra, sağında da oynayabiliyor ki ben kendisini öyle tanıdım. tek kelimeyle kalite. bosman kurallarından yararlanıp atletico madrid e transfer olduğu söyleniyor. kesinleşmedi daha.
bu adam hamburg da yıldızlaştı. euro 2004 de çek milli takımının en çok parlayan yıldızları arasındaydı. 2005 te fiorentina ya transfer oldu. şimdi de atletico madrid. belki anlamsız gelebilir söyleyeceklerim ama söylemeden duramayacağım.
sorarım size, bu takımların içersinde galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş tan iyi olanı var mı ?
nasıl bir takipçilik sistemimiz var anlayamıyorum. böyle bir defans oyuncusu ile hangi takım çalışmak istemez ki ? işin derin boyutlarını da bilmediğim için fazla da sitem etmek doğru olmayabilir. belki hanımını ikna edememiştir, belki türkiye tercihi değildir ama bir şekilde ikna edilebilirdi. neyse...
yaşı 30 olmasına rağmen, avrupa nın üzerine fazla düşmediği buna rağmen kalitesiyle saygıyı hakeden, çogzel bir futbolcudur.(hubede, 24.05.2008 02:47 ~ 02:50)
- (bkz: thor)
- karizmatik topçu.izlerken gaza geliyorum.
bir diğer karizmatik çek futbolcu için (bkz: marek jankulovski)
|