|
|
- tom ve jerry isimli çizgi filimin kedisi.efendim ben küçüklüğümden beri izlerim bu çizgi filmi, denk geldikçede hala izliyorum.şu kedinin bi kere olsun yüzü gülmemiştir.beyaz perdede ki ekürisi küçük emrahtır. yazık değil mi? fare etrafta piçlikler yapıp ortalığı birbirine katarken kedi sadece görevini yapmaktadır.ama ibnetor fare yine kaçıyo yine kaçıyo.elimden gelse bi bölümde fareyi kediye yedirip sonra wc de sıçarken çizicem.oh be rahatladım.
(bkz: bir stress topu olarak itü sözlük)
- (bkz: bahtsız bedevi)
http://www.itusozluk.com/...
- tom ve jerry'nin yaratıcıları hanna ve barbera'dır.hanna ve barbera tarafından 200’e yakın tom ve jerry çizgi dizisi hazırlandı. 1940’lı yıllarda dönemin ünlü sinema sanatçısı ve dans ustası gene kelly bile tom ve jerry ile bir filminde dans etti. tom ve jerry küçük büyük herkesin kalbinde sıcak bir yer edinmiştir. gecikmiş de olsa bir çocukluk sırrımı itiraf edeyim. tom ve jerry’yi seyrettiğim yıllarda, kedim yoktu. ama fare jerry’yi kedi tom’a karşı korumak istesem de, un çuvallarına batan, yıldızları sayan tom’un bazen haksızlığa uğradığını düşünüp üzülürdüm.
|