|
|
- bir dönemin en popüler sanatçısı, süper parçalar seslendirmiştir, en son sex bomb ile çıkmıştır, bir de the cardigans ile burning down the house şarkısını söylemişlerdir
süper parçaları için (bkz. kiss) (bkz. thunderball) (bkz. delilah) (bkz. green green grass of home)
- güçlü bir ses ve iyi bir yorumcu. eskilerin adamıdır 60lar 70ler falan. şöyle bir güzel şarkısı da vardır (bkz: ain't no sunshine)
(gelecegim, 15.01.2005 00:37 ~ 16.02.2005 01:43)
- henry fielding in ingiliz ve dünya edebiyatının en önemli komedi romanının adı.ana karakterin ismidir aynı zamanda.
(bkz: pikaresk)(lapsus, 30.05.2005 16:18 ~ 16:18)
- bu yaşta bu ses,performansı hala harika.25 sene öncesinde söylediği l know adlı parçayı bu gün aynı performansla ve aynı tonda kulaklarımıza ulaştırıyor.yüce ve örnek vokal.
- gal kaplanı lakabını almış olan matrak kişi.
- göğüs kıllarını 3.5 milyon sterline sigortalatan amca.
- servis şöförüm sayesinde tanışma şerefine nail olduğum kadife ses. ilk ben binerdim servise, adam da bu kız sesini çıkarmıyor nasılsa diye ikinci öğrencinin evine kadar takardı teybe tom jones'u. delilah'lar, what's new pussycat'ler, green green grass of home'lar ile mutlu mutlu yol alırdım sabahın bir karanlığında. ta ki diğerleri servise binip "başka şey açcanız mı? bu ne" diyene dek.
sağolasın şöför amca. (mustafa'ydı sanırsam)
teşekkürler tom jones.
- (bkz: she's a lady)
(bkz: black betty)(luto, 07.02.2008 01:25 ~ 01:44)
- autumn leaves yorumu bu şarkıyı söyleyen bilmemkaçyüzbinmilyon kişi arasından rahatlıkla sıyrılır, ilk 3'e girer, etkileyicidir.
- kim der ki sir thomas john woodward 68 yaşında ve 45 yıldır müzik dünyasında diye? ıt's not unusual, help yourself, without love
(bkz: sexy)
|