tolgahan sayışman   

adana çık aradan

1. şimdilerde deniz akkaya ile top model yarışmasını sunan,"dünyanın en yakışıklı erkeği" seçilen esmer,yakışıklı manken.ilerde iyi bi oyuncu olmak istiyormuş...
    (ıgetbored, 07.09.2006 18:49)

2. kendi bildiği doğrularlar üzerinde yürüyen aynı zamanda kimseyi üzmeden bunu başarabilen, işini en iyi şekilde yamak için en azından çaba gösteren,ailesi ve arkadaşları tarafından sevilen,başarıyla gündemde olan, tesçilli olmasına rağmen bunu en doğru şekilde kullanan ve yakışıklılığı dışında bir çok güzelliği bir arada bulunduran şahıs.
    (equilibriumm, 16.03.2007 20:22)
  3. (bkz: elveda rumeli)
    (bkz: namik)
    (bkz: tıbbiyeli mustafa)
    (pandalari koruyalim, 03.11.2007 20:59)
  4. 2005 yılında dünyanın en yakışıklı erkeği seçilen, bir çok yabancı derginin kapağında kendine yer bulmuş iki dirhem bir çekirdek, şimdilerde elveda rumeli'nin çok sevgili ittihatçısı, akıllı insan, devrimci kişilik ve boyuna posuna kurban tıbbiyeli mustafasi ve nami diğer namik'i.
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 18.12.2007 00:06)
  5. bazı savlarımı kanıtlayan manken, fiziğine güvenen sözlük yazarı olmazdı sözünün içini doldurabilecek insan.

bu adam dünyanın en yakışıklı erkeği seçilmiş. kim seçmiş, kaç kişi karar vermiş buna, neden seçmiş bilemem. benim kanaatim eli yüzü düzgün bi herif olmakla birlikte pek de bir numarası yok. bu el yüz düzgünlüğünü bir kenara bırakırsak o kadar da başarılı bir oyucu da değil üstelik. ancak sözlük yazarlarından bir üstünlüğü var. o da fiziğine güvenmesi. göz önünde bu yüzden, gündemde, insan içine çıkabilecek yüzü var. sözlük yazarlığı yapmıyor. vakti de yok zaten buna. internet komünitelerindeki bayan yazarların, blogçuların iç geçirerek asla ulaşamayacaklarını bilerek aşık oldukları bir persona. bu da benim haklı olduğumu göstermez mi?
    (eve su getiren sucu, 11.07.2008 12:43 ~ 12:44)
  6. yalanci namiik şapşal namiik

elveda rumelinin yakışıklı namiki, ittihatçı tıbbiyeli mustafası,kahraman kara kalpaklısı,vazgeçilmezi.

(bkz: allah özene bezene yaratmış)
    (bkz: tüü tüü tüü maşşallah)
    (tipitip, 24.08.2008 00:04)
  7. eşi benzeri yok gibi bir adam. fazla güzel bakıyor.
    (sezenehir, 08.09.2008 22:57)