öncelikle, sanırım
radiance'ı çok pis keklemiş biridir bu kişi. zira kendisi
atom mühendisi filan değil, bildiğin
işletmecidir. bir yıl boyunca okuduğu hacettepe üniversitesi nükleer enerji mühendisliği bölümünden "abi ben böyle mutlu olamayacağım" kisvesi altında, bildiğin götü yemediği için ayrılmış, mekteb-i mülkiye kantinlerini şenlendirmiş, şereflendirmiştir.
tabii mekteb-i mülkiye-i şahane-i ali osmani kantinlerinden yetişen bir bünyenin sağlıklı bir birey olması söz konusu olmadığından bu arkadaş da hayatın gel gitleri arasında zaman zaman saçmalamış, zaman zaman kendini aşmış, zaman zaman
agd olmuş, zaman zaman muhasebeciliği teğet geçecek kadar sistemin dayattıklarına boyun eğmiştir.
40'ına merdiven dayadığı şu günlerde ikinci albümü
renk körü ile beklediği
çıkışı yakalayacağına inandığım, çok sağlam bir müzisyendir tüm bunların yanısıra. tabii bence siktir etsin
çıkışı mıkışı, biz onu çok tanınmamış haliyle seviyoruz demek istediğim şahıstır. dur hatta diyeyim...
yukarıdakilerin tümünü bir kenara bıraktığınız zaman ise,
her zaman,
her şeye rağmen ve
hep dosttur, dost kalacaktır.
edit: efendim, bunu okuduktan sonra aradı bu kişi. bir yanlışlığı düzeltmek boynumuzun borcu. benim iddiam h.ü. nükleer enerji mühendisliği'ni, afedersiniz, götü yemediği için bıraktığı yolundaydı. öyle değilmiş. bölümde
kız olmadığı için ayrılmış. olan bir iki tane de
güzel değilmiş. işte böyle bir insanmış kendileri.
bu durumda tanım 2: özrü kabahatinden büyük kimsedir.