öncelikle; berbat grup.
genelde "kız gibi" tanımlaması yapılan erkek vokal kişiler mükemmel yüz hatlarına sahiplerdir ve bir kadın için de erkek için de "güzel" tanımını hakederler.
"garı gibink lan" dedirten olay vokalist er kişinin bir erkek için fazla güzel olan yüzü ve uzun saçlarıdır genelde.
hemen bakalım;
(bkz:
sebastian bach)
(bkz:
brian molko)
ve hatta (bkz:
ville valo)
lakin bu vokal kişisi (erkek olduğuna emin olalı bir dakika olmadı) güzel bir surata sahip değildir(sahip olması da gerekmiyordur ama bu "başarı"nın sebebini düşünüyorum..),
erkeksi anlamsız bir kız suratı çarpı rahatsız edici bir feminenliğe sahip erkek suratı bölü iki tipiyle bağrınmaktadır.
bu yüzden söz konusu grubumsumuz müzik yapamamakla kalmayıp, popülerlik getiren leş durum "kötü grup+taş elemanlar" ekolünden de faydalanamamaktadır.
sonuç olarak tvde gördüğümde kıl olmanın dışında "rahatsız" eden nadir gruplardan biridir.
tüm balon grupları zorlansam da "de get böhü" şeklinde kendilerine serzenişte bulunsam da bir şekilde anlarım, tamam derim.
ama bu nedir? çözebilmiş değilim..
hemen bakıyoruz eski zamanları nispeten düzgün lakin gün itibariyle balonluğa geçiş yapmış avril'imize;
*
son derece güzel ve sevimli bir yüze sahiptir, şarkıları eğlencelidir, anlaşılması çok normaldir.
sevmem, ayrı.
fall out boy;
aynı şekilde eğlenceli şarkılara sahiptir, çok da dandik sayılmaz seven sever bize nedir.
good charlotte;
-eğlenceli şarkılar
-hayran olunması çoğu kitle tarafından yadırganmayan güzel yüzlü vokal.
sevmem, apayrı.
anlaşılabilir şeyler bunlar.
ama anlamıyorum bu ufaklıkları. ve cıvırtarak
* kazandıkları dünya kadar para şahsımı sinir etmekte. herhangi bir britneyimsinin bile kazandığı para daha mantıklı yollarla açıklanabilir.
kaşla göz arasında adamlar
* ünlü oldu, metalika gibin, ganz gibin
*, sevenfold gibin
* * stad doldurur oldu, nasıl oldu? noluyor?
al işte bana da yazdırdılar bir giri.
neyse efenim, yakında sönmeleri dileğiyle, hoşçakalın.