gündem
  1. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  2. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  5. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  6. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · sen giderken biz dönüyorduk
  9. · bazı bilim adamlarının soyad takıntısı

tokalaşmak için uzatılan eli çevirmeyen türbanlı  

1. aikido bilmeyen türbanlıdır.

bir keresinde bana denk gelmişti öyle biri. elimi öyle bir çevirdi ki olduğum yerde takla atıp yuvarlanmıştım.

edit: başlık üzerime kalmıştır şeklinde edit yapanlardan nefret ettiğimi ifade etmek isterim.
    (hansvoralberg, 10.04.2008 18:22 ~ 23:36)
  2. "bugün el sıkar, yarın kol sıkar, sonra başını sıkar, en sonunda canını sıkar bir de bakmışsın 1000'lerce yıl geri dönmüşüz; herkesin altında deve, hurma ticareti yapıyoruz. hain planları vardır.
    madem el sıkacaksın başını neden örtüyorsun? baş örtmenin anlamı ne o zaman?
    benim de babaannem anneannem başını örtüyor ama böyle değil."

türünden yorumlara yol açacağına şüphe duymadığım insan evlatları. abartmış olabilir miyim?

du bi saniye. bi baksanıza şuna:
    http://www.milliyet.com.tr/...
    (altlejant, 10.04.2008 18:53 ~ 18:54)
  3. (lost knight, 10.04.2008 19:36)
  4. hissiyatım ve yapım gereği karşımdaki insanın elini sıkmayı alışkanlık edindiğim bünyemin 'karşıdakinin' türbanlı bir hanım olması sonucu çelişkide kalmasını pek te fazla değiştirmeyecek olan türbanlı hanım tipi. %50 şansınız var. ya eli uzatacak medenî bir şekilde ya da geri çevirecek. lakin yine de 'keşke hepsi böyle olsa' dedirten türbanlı hanım tipi
    (nokturnal mania, 10.04.2008 19:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil