22 mayıs 2012 salı
günün başlıkları: 1429 tane
günün başlıkları: 1429 tane
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·oğlum bak git (94)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·edip akbayram (3)
- ·
- ·itü sözlük radyosu (11)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·yeşil çay kokusu (7)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·bir kıza tapmak (6)
- ·
- ·leyla ile mecnun (10)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·nscll (2)
- ·
- ·
- ·
togisama
- değer yazarı.
- pek bi sempatik olduğu kanısına vardığım yazar *
- icq away mesajına "bekleme gelmicem" yazarak beni koparan yazar, pek bi sempatik olduğu da bir gerçektir ayrıca.
- bilgisayar ilimleri üzerine ihtisas eylemiş gibi duran kişilik*. ayrıca excalibur'un ekürisiymiş.
bir de nickini her gördüğümde "togi togi" diye vikvikler, togepiyi yad ederim. togi togi - çok fena eküri'm olan hatta askerde badi'm olmasını istediğim (bkz: badi) kankam. sözlükte beni ele güne karşı savunarak gözlerimi yaşartmıştır, helal olsundur, büyüksündür. ayrıca azur'un* tahmin ettiği gibi bilgisayar ilmi üzerine engin bilgisi ve derin bir ihtisası mevcut olup nadide girileriyle sözlüğü donatmaktadır.
- yakın zamanda bir zirve patlatmasını beklediğim arı.
- @240163 girisinde yazdıklarımla anlatmak istediğimi henüz anlamadığını düşündüğüm sahur kardeşim. ancak yine de kendisi yazılanların, holigan ağzıyla sığ futbol muhabbeti yapmaktan öte, sözlük kalitesini üstte tutmak adına ortaya konan bir duruş olduğunu entellektüel yaklaşımına gelen tebrikleri kabul etmeyi bitirdikten hemen sonra anlayacak kalitededir. ona güveniyorum.
- anarşizm sempatizanı olduğunu düşündüğüm insan.
- son bombasıyla nikaltıgirisevmediğini açıklayan insan evladı.
- gecenin 3'ünde irc'de satırlarca formül ve demonstrasyon yazarak calculustan sorusu olan bir gence yardımcı olmuş saygımı kazanmıştır.
- anarşizm sempatizanı olan fakat anarşizm'i sadece okuduğu kitaplardan ibaret sanıp bu konuyu dimağında çalıştıramayan yazardır.
- sözlüğün en orjinal yazarlarındandır.
- bu akşam efkar mode on takılan zatı muhterem.
- java server pages - java servlet pages çelişkisinde doğru yolu buldurmuş sözlükteki bilişimcilerden birisi. kaldı ki hala servlet sazanlığının utancını üstümden atabilmiş değilim.
- daha tanışma fırsatı bulamadığım ama uzaktan tanıştığım (nasıl yani) muhterem bir arkadaşımızdır. sözlük yazarı ve fortçudur.
(bkz: anladın sen) - (bkz: dünya tatlısı)
- hayat boyu kaybedilmemesi gereken dostlardan. süper insan, baba adam. envaiçeşit bilgisayar sorunlarında danışmanım. bu aralar kendisinden zirve beklediğimizi ekleyeyim tam olsun.
- yakında bacanak olacağız kendisiyle. (bkz: aslan bacanak)
- (bkz: bestseller)
- son zamanlardaki ruh halimi tek bir cümleyle özetleyen, fena halde özlediğim can insan..
- kendisinden öğrendiğim nickaltı girilerinin kromozom analizini kendisine uygulayınca çok kötü sonuçlar aldığım arkadaşım. tüm kromozomlar xx! (betty blue ablaya saygılar)
- @1049168 nolu girisini okumamla; gülmekten sandalyeyle beraber düşmeme sebep olan adam.
- son derece orjinal ve komikkk girilerin sahibi
- @1108006 no'lu 2 cümlelik girisiyle çok şey anlatan yazar, ellerine sağlık.
- avrupalı güzellere selam edecekmiş bugün. öyle duydum.
edit: minörasya güzelleri de olur.