tofaş kartal   

adana çık aradan

1. türkiye otomobil fabrikaları anonim şirketi*nin üretimine geçtiğimiz yıllarda son verdiği, güzide bir otomobil modeli...
    (metuss, 03.05.2004 13:13 ~ 05.03.2005 19:02)

2. türkiye orospular fahişeler anonim şirketi beşiktaş kelime grubunun kodlanarak yazılmış hali
    (vinsanity, 03.05.2004 21:24)
  3. station doğan
    (greeen, 06.07.2004 23:54)
  4. virajlarda hakim olunamayan, tutulamayan, uçan, savrulan otomobil.
    (where is my mind, 26.07.2004 11:57)
  5. kimse beğenmez bu arabayı. halbuki karayolları taşıtlarını hasıdır. bende 2001 model 1.6 i.e. var bakın neler var araçta :

- hayvan gibi yük yüklenir bana mısın demez. eski modellerinde olmamasına rağmen yeni modellerde tavan bagajı da vardır. (oh oh)

- parçası ucuzdur. çok ucuz.

- günümüz araçlarının tek anahtarı olmasına rağmen bunda iki anahtar vardır. kontağı kaybetseniz de en azından kapıyı açıp teyp dinleyebilirsiniz.

- tesisat döşeyecek bir sürü yer vardır.

- modifiyeye süper gelir. her nevi rüzgarlık, tampon takılır.

- bol bol sürtenler için : orijinal tampon 25 yan sanayi 15 milyon.

- hidrolik direksiyon (varsa) tüy gibidir. öyle ki 90'la giderken dokunsan araba şarampole uçar. (hızlandıkça kendi kendine sertleşmez)

- bazı versiyonları fabrika çıkışından lpg'lidir. yani çift yakıt deposu olduğu için menzili uzundur.

- en fazla 120 yapar (kassan 150) bu özelliğiyle güvenlidir de..

sonuç olarak. benim arabayı satıyorum alan varsa mesaj atabilir. t$k.
    (wondrous, 22.05.2005 03:58)
  6. bunun siyah renginin içinde:

- gayet cüretkar giyinmiş, bakımlı, güzel, güneş gözlüklü ve rengarenk saçlı 23-26 yaşlarında bir cinsi latifeyi görürseniz;
    - evanescence çaldığını ta otobüsün içinden duyarsanız;
    - arka camında mimar sinan üniversitesi çıkartmasını görürseniz;
    - kalkış sırasında motoru gazladığını ve arabayı zıplattığını görürseniz;
    - boğaz köprüsünde makas atarak mercedes solladığını görürseniz;

bütün dünya görüşünüzü, değer yargılarınızı ve muhtelif estetik kaygılarınızı defalarca gözden geçirirsiniz.
    (hell guardian, 10.09.2007 16:10 ~ 16:11)