toefl emekçileri   

adana çık aradan

1. onlar, toefl cd'lerinin fotografik emekçileri.

kâh hindistan'dan, kâh afrika'dan, kâh çin-ü maçin'den gelirler.

bir lecture'da lecturer, diğerinde en önden dersi dinleyip "george washington neden böyle yaptı?" diye kafa ütüleyen rolündedir. bir campus situation'da rektörü eleştirir, diğerinde arkadaşıyla ders çalışır.

adam başı 200$'dan banknot sayan ets'nin başka figüran bulamayacak kadar cimri olmasından kelli, rolden role, yüzden yüze giren ucuz iş güçleridir. emeğin bir diğer adlarıdır.

"what can be inferred from these emekçis?"
    (wondrous, 23.09.2008 16:06)
  2. kendilerine nikaragua'da eğitim gördüklerini hatırlatmak boynumun borcu. neden? küresel ısınma aldı başını gidiyor. sen hala "gandhi'nin vesikalık fotografı"nı cebinde taşıyorsun, hiç beğenmedim bu yenilikçi tavrını.

arkadaşımdan bahsediyorum, iyi bir emekçidir.
    (kaamos, 23.09.2008 16:10)
  3. bir keresinde girdiğim ibt'de listening lecturelarını hep aynı zenci dazlak profesör anlattı. öğrencilere zaten bir şey demiyorum, onlar hep aynı. yeminle.
    (delicaponcadı, 23.09.2008 16:11 ~ 16:15)
  4. yurt problemlerine bayıldığım insanlardır. oda arkadaşını beğenmeyen dersiniz, partilerden, eğlenceler yüzünden ders çalışamayan inek mi ararsınız her modeli vardır. aralarında şu ana kadar bir türk'e rastlayamamış olmam ise ets için büyük kayıptır.

- mustafa why don't you like your roommate?

+ i can't have a nice sex with my girlfriend he always snores in his room.
    (dünyayı kurtaran adam, 23.09.2008 16:16 ~ 16:19)
  5. (bkz: cope)
    (pgsg, 23.09.2008 16:17)