her ne kadar istemesem de galatasaray'a transferinin:
"canaydın'ın büyükçekmece gölü'nün kenarında fc kophenag başkanıyla yediği yemekte fc kophenag başkanının dostluk mesajları vardı. başkan ayrıca canaydın'a imzalı bir linderoth forması hediye etti. yemekte büyükçekmece belediye başkanı da hazır bulundu"
kendisini 3 yıllığına galatasaraylı yapacak sözleşmeye imza atacağı kesinleşen isveçli ön libero oyuncusu. an itibari ile kopenghag ekibi g.saray'dan önce bu transferi resmi internet sitelerinde duyurmuştur.
danimarka'dan yılın oyuncusu seçilen, galatasaray'ın yeni transferi. galatasaray'ın büyük eksiklik yaşadığı dmc mevkii oyuncusudur. 28 yaşındadır. 2006/2007 sezonunda 42 maçta 3 golü vardır. 13 haziran 2007 tarihinde istanbul'a gelerek çalışmalara katılacaktır.
fm oynayanlar iyi bilir,iyidir hoştur roberto carlosun adı altında ezilmiştir ama galtasaray aradığı dmc yi bulmuştur şimdi sıra 7 yıldır alamadığı amc de.fener bahçede işler çok iyi gidiomuş gibi gozuksede mehmet yozgatlı,tuncay,serkan gibi yıldızlar gitti yerine 34 yaşında bi adam geldi.yani gelecek sezon fenerbahçe için herşey çok toz pembe olmuyacak
14 haziran 2007 tarihli milliyet gazetesinin spor sayfalarındaki özel röportajında çekilen fotoğraflarda elinde tutması için verilmiş galatasaray forması hem yıllar önceki umbro'nun yaptığı olan hem de hafiften sahte gibi görünen futbolcu...
edit: basın önündeki imzayı da atmış olan futbolcudur... bu sefer elinde olan, bu sezon giyilen ve orjinal olduğu kesin olan formada görülmüştür ki 2007-2008 sezonunda 6 numaralı formayı giyecektir...
2002 dünya kupasında bir maç sırasında 96 dakikada 14.6 kilometre koşarak inanılmaz bir istatistiğe imza atmış futbolcudur. çalışkanlığıyla hangi takımda oynarsa oynasın faydalı olan bir futbolcudur.
araştırdım, gerek ingilizcemle gerek de yarım yamalak almancamla canım sıkıldıkça araştırdım. naçizane sözlüğümüzde de yeteri kadar şey yazılmış hakkında. ek olarak bunca güzel şeyin yanında şu anda formunun zirvesinde olduğunu belirtebilirim ve şahsi görüşüm, sanırım bu sene hastası olacağımız bir şahsiyet kendisi. ayrıca;
(bkz: bunu alan bunu da aldı)
(bkz: cassio de souza soares lincoln) yıh yıh yıh...
galatasaray tv'de yayınlanan kamp görüntülerinden izlediğim kadarıyla takıma alışma sürecini en yavaş geçiren yeni futbolcumuzdur. bilmiyorum belki kameralar önünde enseye şaplak göte parmak takılmak istemiyor olabilir ama takımın eğlencelerinde falan hep en uzaktaki adam oluyor. aslında servet falan da aynı durumda sanırım ama en çok bu adam batıyor gözüme, sanırım 40 yıllık galatasaraylı gibi davranmasını istiyorum, ondan olabilir.
29 eylül 2007 galatasaray beşiktaş maçında bir futbolcu ne kadar farklı görev alabilir hepsini göstermiştir..hücum , defans , pas dağıtma , pres yapma... adamda yok yok, cidden..
aslında kaliteli bir futbolcu ama galatasaray yine sezon ortasında içten içten kaynamaya başladığı için onun da kafası karışık sanırım. galatasaray'da yönetim, teknik ekip, futbolcular da birkaç grup halinde herkes farklı telden birşeyler çaldığı için linderoth'un da kafası bir süre karıştı. daha sonra nedendir bilinmez galatasarayın tüm oyuncuları birer birer sakatlanmaya başladı ve o da arada kaynadı. böyle olunca da linderoth hem fiziksel olarak sakat hem de kafa olarak hazır değil başarılı olmak için galatasaray'da. bizim sıkıntımız linderoth'da değil aslında daha başka yerlerde. yoksa linderoth'un kalitesi tartışılmaz.
sezon başında geldiğinde beni çok heyecanlandırmıştı fakat ilk yarı sonunda hiç düşünmeden yine bir kaptırma vakası ile karşı karşıya olduğumuzu söylüyorum. müzmin sakatlar toplama kampina döndü takım.
geçirdiği ameliyat sonrası sahalardan dört ay uzak kalacağı açıklanan,sezonun sonunu da hesaba katarsak yaklaşık 8 ay sonra 2008-2009 sezonunda tekrar sahalara dönecek olan futbolcudur.zira avrupa şampiyonasında da oynayabileceğini sanmıyorum.
oynadığı hemen her maçta kalitesiyle kendisini göstermiş , galatasaray'a büyük güç katmıştı.yine de olaya yerine oynayacak mehmet topal'ın gelişimi açısından bakarsak ,hayırlısı olsun diyip geçmemiz gerekiyor.geçmiş olsun.