tobb etü 2008 bahar şenlikleri   

adana çık aradan

1. geçen seneki şenliklerde küçücük şenlik alanında etü öğrencilerinden çok başkent atılım çankaya vs. öğrencilerinin olmasından ve kendimi o kalabalıkta yabancı gibi hissetmemden dolayı bu sene dışarıdan gelecek öğrenciler için sınırlama getirilmesinden yana olduğum şenlik.
    (ozlemmelzo, 21.03.2008 20:56)
  2. kişinin kardeşinin ne kadar şanslı olduğunu anladığı faaliyetler. bize de tsm korosu gelecek insallah yine.
    (lolla, 21.03.2008 23:18)
  3. çok açık söylüyorum, bir şekilde sızmanın yollarını aradığım şenlik. şenliğin tamamı değil, sezen aksu ayağı. tüm imkanlar zorlanacaktır.
    (bimekan, 24.03.2008 13:46)
  4. şu an itibarıyla sezen aksu kesin çıkmaktadır. tarihi ise 18 mayıs olarak kararlaştırılmıştır. go kart, paintball gibi geçen sene olan etkinlikler de bu sene devam etmektedir. yalnız sezen aksu konserine giriş davetiyeli olacaktır. bulabilene.
    (kelevra, 15.04.2008 21:45)
  5. sezen aksu konserine giriş davetiyelerinin daha çok sponsorlara verileceği okulumun nacizane şenliği.
    ayrıca şenlik komitesinin de bu davetiyelerden nasipleneceği bilinmektedir.çok şükür ki yüksek mevkilerde tanıdıklarımız var.
    (hırbır, 21.04.2008 13:26)
  6. sahne alacaklar arasına kıraç ve bengü de girmiştir. hayırlı uğurlu olsun.

düzeltme: kıraç ve bengü son anda sorun çıkarmışlar. kendilerini tebrik ediyoruz. adı anılan kişiler arasında nil var. net sonucu buraya yeniden yazcam.
    (kelevra, 26.04.2008 21:13 ~ 29.04.2008 17:48)
  7. programı şu şekildedir:

16 mayıs - kutsi
    17 mayıs - nil karaibrahimgil
    18 mayıs - sezen aksu

sezen aksu konserine giriş davetiyeli olacak. her tobb etü öğrencisinin bir davetiye alma hakkı var. geri kalan davetiyeler ise sponsorlara dağıtılmış. onlarda kampanya falan yapıp veriolarmış ona buna. mesela mavi bilgisayar lcd tv alana veriomuş.
    (ismini vermek istemeyen bir yazar, 08.05.2008 19:14 ~ 09.05.2008 00:54)
  8. sezen aksu konserde fazlasıyla yeni şarkı söyleyecektir. söylemedi demeyin. duyurusu resmi sitesinde bile vardır. konser sonrası hitleri söylemedi, eğlendirmedi, eşlik ettirmedi gibi yorumlar yapılırsa diye şimdiden söylemek gerekir ki, muhtemel şarkılar;

menajer
    izmir'in kızları
    bir romanı sevdim
    hala haber bekliyorum senden
    ben sana küsüm aslında
    (bimekan, 12.05.2008 17:06)
  9. sezen aksu'nun herkesi çok güzel eğlendirdiği şenlik olmuştur. diğer iki gün de fena değildi ancak tabiki 16binden fazla insanın katıldığı sezen aksu konseri gibi olmamıştır. sevindiren olaylardan biri de korkulanın olmayıp toplamda 17 şarkının söylenmesidir. zaten 2 ceceli 1 de nurcan söledi kalanı sezen söyledi yanlış hatırlamıyorsam. 5 6 tane yeni şarkısının yanında eskilerden de bir çok eserini söylemesi bizi bizden almıştır. keza konseri beraber izlediğimiz yazar arkadaşım whatelseisthere'in sezen aksuyla arasında 3 metre varken karşılıklı şarkı söylemesinden ötürü hala kendine gelemediği bilinmektedir.
    (ismini vermek istemeyen bir yazar, 19.05.2008 14:11)
  10. maalesef davetiyeyle olması sebebiyle sezen aksu konserine katılamadığım şenliklerdir. ancak nil karaibrahimgil konserine gittim ve bilmiyorum neden bana inanılmaz cansız geldi okul, öğrenciler, konseri izleyenler. ankaradaki bütün üniveritelerde insanı harekete geçiren bir coşku, iyi kalabalılar varken etü neden öyleydi anlamadım, anlamlandıramadım. nil de pek havasında değildi sanki. zaten sahneye de geç çıkıp erken indi. başka konseri varmışmış da.
    (tosbacik, 19.05.2008 14:19)
  11. sezen aksu konseriyle hayattan çok güzel bir iki saat çalmamı sağlamış şenliklerdir.
    sezen'in sesi kulaklarımda çınladı resmen, o kadar güzel bir ses düzeni, o kadar güzel bir görüntü...
    muhteşem bir seyirci...
    ve her devirin en muhteşemi sezen...

hediye gibi geldin hoşgeldin sezen.
    (bimekan, 25.05.2008 21:43)