|
|
- ks. trade mark yani ticari marka
- tulyumun simgesi.
- komplementer iki dna zincirini birdirinden ayirmak için gerek sıcaklığın yarısı. ya da komplementer iki dna zincirinin yarısını ayırmak için gereken sıcaklık. zincirlerin içertiği nükleotit lere göre değişir.
- hem türk malı , hem de trade mark manasında kullanılan; çocukken sadece türk malı demek olduğunu zanneden bendeniz (yok canım ben değil bir arkadaşım aslında) aslan gibi adidas t-shirte türk malı muamelesi yaptığım için, şu an "asıl türk malı t-shirt müydü yoksa ben miydim" sorunsalını bana yaşatan kısaltmadır.
- türkçe matematik.
genel açıklama için:
(bkz: fm)
- ks. translation memory
(bkz: trados translator's workbench)
- lisedeki turkce-matematik bölümünün simgesi.. cografya, felsefe vs gibi kulağa damlatılan dersleri görüp, gezip tozup gününü gün edenlerin okuduğu bölüm.. bok atardık hep bunlara..
asıl bok atılacak bizmişiz azizim farkında değilmişiz.. ben kaymakam olcam diyenlerle terbiyesizce dalga gecerdik(hayır acıklamıycam espriyi), "avukatı mısın len ehiehi" tribi de ayrı bir mallıktı zaten.. bir aradayken biyoloji, fizik konuşur, ezmeye çalışırdık.. hey gidi..
- üniversite ders programlarında temel mühendislik grubu seçmeli dersler için kullanılan kısaltma.
(misuf, 05.11.2007 21:46)
- template monster'ın warez ortamlarındaki kısaltması.
(sükun, 05.11.2007 21:52)
- game boy'larda oynanabilen pokemon oyunlarında geçen bu kısaltma, technical machine anlamına gelir.
(azureel, 05.11.2007 21:53 ~ 21:56)
- tümörün kısaltılmış şekli olarak da kullanılır.
- ™ sembolüdür efendim. kod falan vermeyeyim şimdi, kopyala-yapıştır yapın.
- windows'ta alt+0153 kombinasyonu ile yazabileceğiniz simge. (bkz: ™) (bkz: müseccel marka)
|