belki ilginizi çeker
  1. · la ink
  2. · seks yaptıktan sonra söylenecek şarkılar
  3. · i m good at being bad
gündem
  1. · onur öymen
  2. · ugg düşmanı ezik kızlar
  3. · alex hagi den daha iyidir
  4. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  5. · ahmet kaya
  6. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  7. · disko kralı
  8. · amen brother
  9. · mute

tlc  

1. 90'ların -kanımca- r&b alanındaki en iyi amerikalı girlband'idir...1999 yılında çıkarmış oldukları "fanmail" albümünün ilk klip parçası olan "no scrubs" tam bir klasiktir ve bu grubun zirvesidir... grup üyelerinden lisa "left eye" lopez'in bir trafik kazasında ölmesiyle, eski parlak günlerini kaybetmişlerdir... bir daha toparlanamamışlardır...
    (hypnotica girl, 09.04.2006 22:29 ~ 22:30)
  2. (bkz: tcl)
    (ben bilmem beyim bilir, 09.04.2006 22:34)
  3. tionne "t-boz" watkins, lisa "left eye" lopes ve rozonda "chilli" thomas 'tan oluşan müzik grubudur.
    (nasihat, 22.07.2007 20:28)
  4. aaliyah'la birlikte ameriganların dediği gibi guilty pleasure'ımdır bunlar benim. 94 tarihli new jack swing klasiği crazysexycool'u kimseye çaktırmadan dinlerim hep. let's do it again, red light special, creep, diggin on you gibi müstehcen ama güzel şarkıları vardır. bir şarkılarında da puff daddy'yi kekliyorlardı çılgın kızlar. bir de en fazla satan bayan gruplarında ilk 20'ye girmişlerdi en son.

kimi köfte arkadaşlar ipod'umu ellerine alıp "tlc ne lan pvc der gibi ehühheh" gibi tepkilerle beni rahatsız eder, ben de "ver olum şu aleti bozdun ama hıııı" diyerek savuştururdum. artık "dinliyorum ulan" diyorum. delikanlıyım artık *hayt huyt*
    (funkychild, 25.08.2007 20:43 ~ 20:51)
  5. thin layer chromatography yani ince tabaka kromatografisinin kısaltması, eyç-pi-el-si* gibi buna da ti-el-si derler hep uzun uzadıya söylemektense.
    (sükun, 25.12.2008 17:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil