iyi ki olmuş zirvedir,güzel bir oyun izlenmiş,ardından mekana geçilip sohbet edilmiş,güzel vakit geçirilmiştir.organizasyonda emeği geçenlerin eline sağlıktır.
zirvenin açıldığı andan beri en heveslilerden olup car car konuştuğum zirvedir kendisi. ama hayat şartları, iş koşulları yüzünden katılamadığım zirve de olmuştur. ve oyunun muhteşem olduğunu arkadaşlarımın özlemle beni sorduklarını duyduğumda üzüntümün kat kat arttığı zirve de olmuştur. kısacası beni kahreden zirvedir kendisi. vol 2 için tarihin çok uzamamasını dileyerekten ıstırap dolu sözlerime burada son veriyorum.
gitmeyi çok istediğim ama maalesef katılamadığım zirve. hem tiyatroya gitme, hem de yazarlarla tanışma fikri çok hoşuma gitmişti aslında, kısmet değilmiş... *
bir ömür unutulmayacak zirvedir. başta organizatörler kl7mu ve hayri potur olmak üzere zirveye katılıp süper dakikalar geçirmeme vesile olmuş bütün arılara teşekkürler. oyun da süperdi... gelmeyenler çatlasın.
güzel bir oyundu. güzel bir zirveydi. son dakikada katılacaklar listesine girmiştim. son dakikada katılan kişi de ben oldum. oyun bittikten sonra gruba dahil oldum. iyi ki de oldum. ilk zirvemden memnun döndüm. tekrar görüşmek üzere..
pes zirvesi için sözleştik zaten.