|
|
- çok sevilen bir orçun kunek klasiğidir efendim.
- sanırım abdurrahmanshowtv söylerdi bu güzide eseri o muhteşem sesiyle.dinledikçe balkondan atlayası gelirdi insanın..ne şarkıydı bee...
- haseki muşmula'nın "kadere debip atak" albümüyle aynı dönemde piyasaya sürülmüştür ayrıca.
- sürekli parmaklıksız balkon rüyaları gören bir bünyenin bol alkol aldıktan sonra nemli gözlerle sarf edeceği cümle.
(so so, 15.06.2007 15:25)
- ktü'nün balkonları meşhurdur.manzarası mükemmeldir.denize ve havaalanına nazır balkonlarda genelde yiyişen gençlerimiz olur.
bir de balkonlar kütüphanenin ve çalışma salonunun yanındadır.kafayı kaldırmadan saatlerce çalıştıktan sonra soluklanmak için çikolata ve kahve molası verdiğinizde gideceğiniz tek yer balkonlardır.bitkin olduğunuz için hemen bir yere hint fakiri gibi çömelir,manzarayı izlemeye çalışırsınız.
ama ne mümkün?
balkonların demirlerinden sarkan gençler vardır ve bunlar testi gibi sıralanmışlardır.hepsi de size arkasına dönmüştür.denizi aralıklardan görmeye çalışırsınız ama nafile...
yalnızca yuvarlak,kare,dikdörtgen,armut şeklinde,sarkmış,aşağıdan,dik,şişe şeklinde vs. popolar görürsünüz.
mideniz kalkar,ağzınıza kahveli çikolatalı bir kusmuk gelir,yutarsınız."lanet olsun,molada bile kafa dağıtamıyorum,tiskiniyorum balkonlardan." der,söylene söylene kütüphaneye yönelirsiniz.
|