|
|
- rock müziğinin babaannesi
- (bkz. goldeneye)
- what's love got to do with it filminde hayatı anlatılan şarkıcı, türkçeye aşkın bununla ne ilgisi var şeklinde aslına sadık kalınarak çevrilmişti
- *artık sahne arkasına geçme vakti gelen diva
- nasıl rock müzik veya niye anneanne değil gibi sorularla kafamı karıştıran amerikalı çikolata renkli şarkıcı. benim aklımda hep mad max'deki hali ile yer etmiştir. gerisini bilemem.
- küçüklüğümden değişmeden kalan hatunlar kategorisinde nurhan damcıoğlu ile birlikte andığım, şeytanla anlaşma yapmış olması muhtemel şarkıcı.
- seneler önce şükrü saracoğlu stadı'nda konser veren efsane rock yıldızı. inanılmaz bir sahne performansıyla sahneyi doldurmuş ve gönlümde yeniden, yeniden ve yeniden taht kurmuş harika kadın. özellikle sarı uzun saçlı ve inanılmaz hoş saksafoncusuyla erotik şovu bi ara saha içindeki ufak kalabalıktan umulmayacak bir çığlık kopmasına neden olmuştur. biz sevenleri bi stadı dolduramadık o ayrı.
(perdue, 09.11.2005 14:47 ~ 26.11.2006 22:57)
- yaşayan dişi efsane.erkeği için
(bkz: michael jackson)
- geçenlerde bir kanalda hayat hikayesini izlediğim ve gerçekten üzüldüğüm bi şarkıcıdır.eşi ve aynı zamanda kendisine çok kötü davranan ıke turner sayesinde şarkıcılığa adım atmıştır.hayranını olmamama rağmen güçlü halk tabiriyle hayvan gibi bi sesi olduğunu kabul ederim.her yaşta rock yapılabileceğini kanıtlamıştır.helal olsun
- private dancer en bilinen parçalarından biridir.
- 1984 tarihli private dancer adlı şarkısını dinlerken beni yine mest eden süper babaanne. gerçek sanatçı. bizimkilerin ders almaları gerektiğini düşündüğüm müzisyen.
|