discovery channel da timsahlarla ilgili enteresan belgeselin baş kahramanı.bir çok dalgaya malzeme olmuş timsah aşıklısı adam.oradan oraya timsahlar için koşturan görev insanı.
discovery'deki karısıyla birlikte maceradan maceraya koşup herkeste acaba ne zaman ölecek merakı uyandıran adamcağız. komodor ejderi kovalamışlığı vardır kendisinin.
küçüklüğümden beri yaptığı programları beğenerek izlediğim, ölüm haberini duyunca çok üzüldüğüm serüven adamı. toprağı bol olsun demekten başka birşey kalmıyor bizlere..
çok kral adamdı, özellikle belgeseli sunuş tarzıyla büyük kitleleri etkilemeyi başarmıştır..
standart "anakonda 4 metredir, avlarını boğarak öldürür.." ya da "timsahlar doğanın en güçlü hayvanlarıdır.." şeklinde değil,
"işte şimdi kafamı ağzına sokuyorumi aman tanrım o ne dişler, o ne yırtıcı bir içgüdü..hooop işte başımı soktum ağzına..bu hayvanlar gerçekten çok vahşiler"
ya da
"işte şimdi yılanın deliğine yaklaşıyorum, aman tanrım şunun deliğine bakar mısınız bu hayvan en az 3 metre olmalı..şimdi içeri bakacağım, çocuklar sakın bunu denemeyin (nerede nasıl deneyeceksek!)..işte deliğinden çıkıyor, aman tanrım şunun büyüklüğüne bakar mısınız? bu hayvan istese beni bile yutabilir..şimdi yakalamaya çalışacağım, hooop bu çok yakındı.."
şeklinde eğlenceli bir biçimde bize sunardı..
bu çılgın, "bana bir şey olmaz" sunuş tarzından dolayı damarlarında türk kanının dolaştığından şüphelenmedim değil bir ara..
nitekim ölümü de çılgınlığından oldu..
çok ilginçtir geçen sene timsah avcısı hakkında asparagas bi haber cıkmış ve öldüğü hakkında bi haber yayınlanmıştı.inanmış ve çok üzülmüştüm.bu sefer okudugumda yine atlatma haberdir dedim üzülmedim.üzülmiicem iyi adamdı.
adı üstünde timsah avcısı, karada ve sığ sularda ter türlü sürüngen ile başetme konusunda kendini geliştirmiş, bej renkli şortu ile gönüllerde taht kurmuş bir abimizdi. ancak bu hovercraft değil ki karadaki performansını denizde de devam ettirebilsin. karadaki on kaplan gücü, ıslanınca çekmiş ve sadece bir kaplan gücü olarak abimizin hanesine geçmiştir. e bunu gören/duyan deniz mahlukatı da devrik kraldan bir parça koparmak istemiştir. allah rahmet eylesin.