belki ilginizi çeker
  1. · saatleri ayarlama enstitüsü
  2. · babil e bir melek iniyor
  3. · yaşlı bir palyaço aranıyor
  4. · babil e bir melek iniyor
  5. · onur berk aslanoğlu
  6. · bildirim
  7. · tiyatro miyatro istanbul
  8. · 23 geleneksel itü öğrenci şenliği
  9. · tiyatro miyatro sahnesi
  10. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sözlük yazarlarının itirafları
  2. · uykusu olup da uyumayan insan
  3. · sözlük yazarlarının hayalleri
  4. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  5. · annenin gençlik fotoğrafları
  6. · günün tek kelimelik özeti
  7. · okan bayülgen
  8. · asistanın öğrenciye aşık olması
  9. · erkeğin en seksi yeri

timis  

1. itüdeki tiyatro klüplerinden birisi.açılımıtiyatro miyatro sahnesidir. grup elemanlarının çoğunu geçtiğimiz senelerde itü sahnesinden tanıyoruz zaten. bu sene kendi gruplarını oluşturarak, tiyatroda ne kadar iddaalı olduklarını göstermişlerdir. bildirimadlı ilk oyunlarının galası 21 nisanda maçka hazırlık binasındaki g amfisinde saat 18.00da sergilenecektir.

(bkz: bildirim)
    (endoterm, 13.04.2005 02:01 ~ 02:10)
  2. açılımı tiyatro miyatro istanbul olan itü tiyatro klübündeki 3 gruptan biri.geçen sene kurulmuş olan grup bildirim oyunuyla itüye kendini tanıtmıştır.grup yeni olmasına rağmen itü tiyatro klübünde geçmişleri olan(daha önce itüde başka bir grupta oyunculuk yapmış) oyunculardan kurulmuştur.nisan sonunda itü seyircisine iyi bir oyun seyrettirebilmek için bu sene de eğitim ve oyun çalışmalarına yılmadan devam etmektedirler.umarım hiç yılmazlar...
    (kusmuk, 15.01.2006 18:32)
  3. en son aristophanes'in barış isimli oyunu ile iyi bir çıkış yapmış olan okulumuzun güzide tiyatro grubu. hem içeriği güzel hem de oldukça eğlenceli bir oyun nasıl yapılır göstermiş arkadaşlar. umarım devamını getirirler.
    (gelecegim, 29.04.2006 14:01)
  4. dün bertolt brechtin üç kuruşluk opera adlı oyunu canladırırlarken izleme şansı bulduğum itü tiyatro grularından bir tanesi.
    oyun hakkında; oyunda karakterlerin çoğunu birden çok kişi canlandırdı.yani oyun süresince pek çok karakteri dömüşümlü olarak başka başka oyunculardan izledik.birden çok yıldız vardı dün sahnede.başrol değil, başroller vardı.çok çalışmışlar, okadarki takdir etmek lazım söz konusu oyun için gene.eğlenmemizin sebebi yanlızca içinde canlı müzikleri barından oyunlardan olması kaynaklı değil, senaryoda mizahı sıkça kullanıp seyirciyi canlı tutmayı sevdiklerinden sanıyorum.yani hem dinlediğim yorumlardan hem de yukarıdaki okuduklarımın pekiştirmesinden çıkarttığım sonuç bu.elbette zmaan zaman ritim düştü, esprilere o kadarda gülünmediği anlar oldu.genelde ortaya çkan sorunlar bunlar ama.dün takdir edilmesi gerken bu çocukların çok çalışıp çıktığı idi.çok efor isteyen bir oyun, hem kalabalık, hem yüksek ritimli, kostüm değiştirmeleri gerkiyor sürekli.ama tavsiyem izleyin bu yorumu onlardan, güzel tat kalacak ağzınızda.
    kalabalık oyuncu kadroları var birde.tecrübeli isimleri çok, alternatifler için çok avantaj sağlamış onlara.
    nice oyunlarını zevkle izlemeyi umuyorum gelecek zamanlardan...
    (onelastgoodbye, 29.04.2007 15:32)
  5. aristophanes in barış oyunuyla gözlerimizi ve kulaklarımızı büyüleyen,gülmekten gözlerimizden yaşlar akıtan tiyatro grubunun adı.
    (bir mendil niye kanar, 29.09.2007 19:02)
  6. en son "yaşlı bir palyaço aranıyor" oyununu izlediğimiz tiyatro grubu.
    (mavimikırmızımı, 01.04.2008 23:54 ~ 13.04.2008 20:24)
  7. (bkz: yaşlı bir palyaço aranıyor)
    (iset, 30.04.2008 01:13)
  8. (bkz: babil'e bir melek iniyor)
    (iset, 14.05.2008 22:18)
  9. şu günlerde ahmet hamdi tanpınar'ın nacizane eseri saatleri ayarlama enstitüsü'nü oynamaktadır.
    (sapçık ve başçık, 17.04.2009 01:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil