belki ilginizi çeker
  1. · gerard butler
  2. · lambert wilson
  3. · zaman tüneli
  4. · paul walker
  5. · age of empires 2
  6. · kingdom of heaven
gündem
  1. · ugg
  2. · domuz gribi
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  5. · 2012
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · kampüsteki her erkek beni kesiyor
  9. · şerif ıssı

timeline  

1. michael crichton'un kuantum fiziği ve zamanda yolculuk konulu romanı.
    kitapta bi grup tarihçinin ortaçağ fransasında kaybolan profesörlerini oradan kurtarıp günümüze getirmeye çalışmaları anlatılıyo. kitap hem geleceğin gelişmiş kuantum teknolojilerini hem de ortaçağ fransasınını*bir arada anlatıyor. bana "kuantum fiziği"ni sevdiren kitap.
    (sid meier, 28.03.2004 04:31)
  2. e-book linkini de veriyim de tam olsun
    (bkz. `http://www.sweb.cz/grima.worm/e-books/michael crichton - timeline.rar`)
    (sid meier, 28.03.2004 04:43 ~ 04:53)
  3. paul walker, frances o'connor, ve gerard butler'ın başrollerinde oynadığı aynı adlı romandan uyarlanan 2003 yılı yapımı film.
    (stocky2001, 08.05.2005 20:44)
  4. filmdeki fransız hatun** nasıl bir güzelliktir yarabbi?
    "yanlışlıkla yüzüklerin efendisini taktım da onu mu izliyorum? bu kesin elf abi..." şeklinde düşünmeye sevke edecek derecededir, sırf o yüzden bile izlenmesi gerekir.
    (gxix, 12.10.2005 16:32)
  5. macromedia flash programında sahneleri kontrol edebilmenizi ve aralarında geçiş yapabilmenizi sağlayan art arda karelerden oluşmuş bar.
    (muzevir, 12.10.2005 16:40)
  6. muhteşem bir film, bu zaman kadar çekilmiş en süper zaman yolculuğu filmi, gerard butler ve anna friel filmde yıldızlaşmış, senaryosu kitabından daha güzel bir şekilde filme aktarılmış, 100 kere de seyredilse yine seyredilecek filmlerden, hiç bir mantık hatası bulundurmaması filmi daha da kaliteli yapmış, anna friel in oyunculuğu tam oskarlık...
    (uzaygemisi, 20.04.2008 10:04)
  7. 14. yy castleguard fransa'sına zaman yolculuğunu anlatan üst düzey bir bilim kurgu. tesadüfen bulunan bir kurt deliğizaman yolculuğunu sağlamakta, aslında sıradan zaman yolculuğu filmi gibi gözükse de kesinlikle daha farklıdır.
    (cyclops1988, 17.09.2008 01:29 ~ 01:30)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil