şu an itü sözlük radyosunun tozunu attıran program. arcturus b ile sharred ın ilk yayınları dinlemenizi tavsiye ederim. bol bol istek yapın çok iyi adamlar bunlar hiç çekinmeyin...
an itibariyle beni gazdan uçuran programdır. hele bir de behemoth'un en sevdiğim şarkısını yapıştırınca evin içinde ne yapacağımı şaşırdım. önümüzdeki 2 saat şahane geçicen gibi.
djleri o kadar leş metalciler ki yemin ederim koca bir leğende bildiğin sabunla yıkıycam bunları. çok fena bir playlist hazırlamışlar derhal istek yapın bozun bunların programını hatta skype ile ele geçirin...
ama an ve an dark tranquillityle gönlümü almış program olmuştur.
cuma günü amacı bizi günaha sokmak olmasından şüphelendiğim radyo programı. dünden beri sözlükte bir şüphelenmektir aldı başını gidiyor bugün bu hastalık bana da bulaştı sanırım.
in flames için eski tadı yok... falan filan bırakın artık in flames'e bok atıp gündem yapmayın. yemin ederim sözlüğü yakarım! sinirim bozuldu kalbimi kırdı programın djleri daha da dinlemem programı!
radyonun açığını kapatmış program.. çok da güzel program yaptılar an itibariyle de ilk programlarını başarı ile gerçekleştirdiler. yaptıkları yapacaklarının teminatı olsun.
şu anda herkes cumada olduğu için kaçırıldığı christian metal müzik çalan radyo programı dermişim demiycem elbet ama an ve an black magic uğursuzluk vodoo ve bütün felaketler programın üzerinde... ayrıca bu programın djlerinden biri öyle bir gaf yaptı ki herşeyi kaçırdınız burda hepimiz yapmış sayıldık ürktük. neyse efenim bekliyorlar yayına...
tam şu an çok cenabet bir yayın saati geçiren program. cuma günü ile ilgili çok konuştuk ondan mı ne.. değiştiriyorum başka gün çalıcam. başlarım lan böyle işte. kıskandılar bizi. lanetlendik resmen.
gece geç yatmaktan mütevellit öğle vakitlerini pas geçerken birden uyanıp "bugün benim dinlediğim bir program vardı mayk hani" dediğim sonuna yetiştiğim, "bitmesin lan bitmesin ühhüü" triplerine girdiğimdir. bitmiştir tabii.
bu haftaki yayını opeth'e adayacak olan program. ülkemizde verdiği konserlere gidip hacı olanları, gidemeyip de opeth aşkıyla yanıp tutuşanları veya opeth'i tanımak isteyenleri bekliyoruz. opeth kim lan diyenler de gelebilirler tabii.
bugün beni koparan programdır. morphine childı çalarak gönlümü fethetmiştir. hele dream theater dan a nightmare to remember ile iyice beni bitirdi derken en son darbesini bloodbath cancer of the soul ile yapmış, yeter artık dedirtmiştir. 1 saat daha program yapsa tamamen iptal olmama sebep verirdi heralde. dinleyin bu programı kaçırmayın sakın.
güzal yayın vesselam. gayet şuurlu vaziyette dinledim ve iyi olduğuna kanaat getirdim. özellikle death metal ağırlıklı bir yayında neler çalınabileceğini biliyorlar. bi kalmah dışında tabii. onu çaldılarsa da ben göremedim. ehe neyse. bakınız şu anda demon of the fall çalıyorlar. evet kesinlikle katılıyorum. unirockta bu şarkıyı çaldıklarında kendimden geçmiştim. bir de ihsahn geçti arada. bir dahaki yayında alchemist bekliyoruz artık *. neyse son olarak; dinleyin, dinlettirin.
an itibariyle (an itibariyle de olmayabilir. net yüzünden değişmiş de olabilir ben geç dinliyor da olabilirim) dream theater'ın, black clouds and silver linings albümünden wither ile devam eden program. ne diyim sevindirdi birden.
anaaa the shattered fortress'e geçmiş. koşun yetişin. biri bu programı durdursun!! derse gidiciğim.
tam bugün katılamadağım radyo programım-mız. sharred tek başına yardırıyor. yine dinlenesi bir yayın var. koşun dinleyin. öf neyse ben dinlemeye gidiyorum hadi bayy.