|
|
- 1980 doğumlu 10 yıldır futbol hayatını werder bremen takımında sürdüren polonya asıllı alman futbolcu. uzun boyu ile (1.94) sağladığı hava hakimeyetinin yanı sıra uzak mesafeden attığı isabetli şutlar ve yüksek oyun zekası ile bundesliga için bir kaç gömlek üstündür.
- seneye o da bayern münchen forması giyecektir. turşusunu kurarlar heralde luca toni, lukas podolski, miroslav klose, franck ribery, hamit altıntop, van bommel, ze roberto, bastian schweinsteiger gibi adamların arasına. düşünün daha sezon sonu gelmedi. ayıp lan.
- geçen gün haberlerde söylendiğine göre galatasaray kendisini almak için uğraşıyormuş. galatasarayın bu oyuncuyu almak için uğraşmadığına yüzde yüz eminim. çünkü azıcık futbol bilgisi olan biri bile tim borowskinin bir sonraki takımının galatasaray olmayacağını anlar.
(darkelf, 14.01.2008 23:00 ~ 17.01.2008 23:59)
- 30 haziran 2006 almanya arjantin maçı'nda bizlere "tim borowski penaltı atmayı öğretiyor" adlı programı izlettirmiş şahıs, gerçi benim daha önceden derslere online iştirak etmişliğim vardı zira topun başına gelmeden süleyman demirel** edası ile işareti koydum isminin yanına ve arjantin'i kupadan elemeye bir adım daha yaklaştım. bir bundesliga klasiği olarak yükselen tek tip alman orta saha modeli olarak bayern müniche transfer olması beklenmekte.
- sözleşmesi sona erdiği için bedelsiz olarak bayern münchen'e transfer olan almanya milli futbol takımı'nın da formasını giyen orta saha oyuncusu.
|