|
|
- acilen yapılandırılıp kendine bir server bularak yazar alımlarına başlamasını dilediğim sözlük. bu kadar sözlük var, zannımca yoğun transferler yaşanacaktır açıldığında.
ve artık cep telefonuyla mesaj çeker gibi başlık açanlar, dilin konuşulduğu gibi yazılması gerektiğini savunanlar rahatlıkla, kimseler tarafından eleştirilmeden yazabileceklerdir istediklerini.
bını da yazdın ya, yivrençsan muzevir.
- girilerin çoğu "oha falan oldum yane", "çoak trendy kızıaam" gibi girdiler olacağı için, açılmasına bile gerek olmayan sözlüktür.
- (bkz: starbucks'ta giderken giyilecek markalar)
(bkz: bir diesel'im bile yok anlıyor musuaaaan)
- (bkz: ay bu anket falan oldum yane)
- üye nicklerinin ciciş, puma, beyazlıkonfers, converslizibidi, ohaolurumöledeme, sevgilimnerdesin, beyazpumalıgirl,
bağdatboy, piyasagirl, nediyoosuououn... gibi olabileceği felaket sözlük / ve daha niceleri...
- baboli: bir nevi hitap şekli
ortamcı: ortamları seven şahıs
okazyon: seçenek
intiharlardayım: sıkıntıdan patlama
fenalardayım: kötü ruh hali
reis: her şeyi bilen ve yapabilen ağabey
caddeci teenler: bağdat caddesi’nin son jenerasyonuna verilen ad
ak: akmerkez
kaşmer: kaşar
güccüklenme: bir şeyi isteme arzusunun başlangıcında oluşan durum
sardırma: sitem etme
fasulye:kız
zühtü (etiler yöresinden): meme
ahmet (etiler yöresinden): kalça
şeftali (bağdat caddesi yöresinden): çirkin kız
patladım: başarısız oldum
barzo: kıro
el freni: fermuar
- muhtemel kadrosu ve içeriği şöyle olacak sözlük;
moderatörler: ferrarisi olan cool chochuk
z4'le kız tavlayan sempatik sheyh
yazarlardan bir kuple: kukucan, pipican, benim babamın chok parası var, sarışın olabilirim ama ben de zekiyim, jadde güzeli
zirvelerden bir kuple: botox yapalım genç kalalım zirvesi
paul shark giyme sidik yarışı zirvesi
jadde'de gazlama zirvesi
başlıklardan bir kuple :
***paris hilton'ın chanel çantası (mekan sizin akın, kudurrrrruuuuun!)
ay, geçen sene babiş almıştı, ben taktım onu ilk ben getirdim jaddeye. paris hilton bile bizi izliyoooo
*** itüsözlükte siyaset konuşulması
oha filan oluyorum yani, gitsinler bi cilt bakımı yaptırsınlar önce, çok banal siyaset filan. cilt parlamadan siyaset olmaz der annaaam.
***itüsözlükte din konuşulması
ee bu kadarına da pes shekerim. biz o kadar kafa patlatalım hangi renk moda bu sene, intırneyşınıl anlamda yaniiiğğğ. daha importınt bişi yok mu sanki!!
***tikiylerin kıskanılması
ezikler var böyle bashka sözlüklerde, bizim site çok pahalı tabiii, kıskanıyolaaaar. tabi sümük oldukları için bir gucci elbiseleri dahi yok, n'olcek'!
tiki sözlük chat:
kukucan: sonrancıma ben dedim pipicana yazma öyle diye hünkürcan kıskanıyoooo ama in lav ablası chochuk napsın ahahahah
arkamı kolluyorum önüm boş kalıyor: haklısın valla shekerim sen sözlüğün popüler ismisin, sarışın ya bi de ahahahahha
kukucan: ay doğal sarışınım diye yapıyolar, evet!
tiki sözlük müze:
başlık: betty smith
yazar: nerdendüştümbenburaya
nedeni: sözlük kurallarına aykırı
" betty smith amerika'da doğmuş ve bir çok önemli dönem romanına damgasını vurmuş bir yazardır."
ukte:
*** gülben ergen'in kırmızı elbisesinin hangi mağazadan alındığının bulunamaması
***yeditepe'de arabasız öğrenci olmak
şeklinde olması muhtemeldir. umarım yaparlar böyle bir sözlük. ben çok seviyorum hepsini ya!
- eksi oy'u temsil eden :( butonuna oha falan oldum adı verecek sözlüktür..
(bkz: dur bir dakika ya)
- başlık:devlet üniversitey de okumak
kesinlikle çok ezik bi durum ya.köylülerle okumak,ayağında puma olmayan tiplerle beraber..çok fantastik bi durum yane! (yazar:down olçam ya yetti)
başlık:yonja da gold üyesi olmak
ya benje çok havalı bişi.ya aslında normal üyeydim ben.ama bi baktım bengisuyla havuzda çekildiimiz photoları koyjam yer yook.e bi berkayın houseda çekilmiş halimi koydum,bi tanesine saçım fönlü halimi koydum,bi tanesine sortiede makkaj yaparkenki halimi koydum,bi tanesine annişin özel olarak getirttiği törkiyde sadeje bende olan jep telimle konuşurkenki halimi koydum,bi de billkenttteki kankitolarla çekişmiş halimi koydum.ve yer kalmadııı (yazar:ben ex olmam oldururum)
gibi başlıklara ve girilere rastlayacağımız sözlük.
- (bkz: web camiası tiki istilası altında)
(bkz: yok mu şunlara dur diyen)
(bkz: geldikleri gibi giderler)
- başlık:converse
-ayy süper bi şi yha çok havalı
-siyahların altına da pek de yakışıyo üstelik paracıklarımın hepsini de sonuna kadar hak ediyo
-harika yhaa bayılıyorum
...
başlık:him
-ayy süper bi grup far mı bundan iisi tek ville valo
-hergün yatmadan önje bile dinliyorum babama da dinlettim o da sefdi. beraber dinliyoruz
-bizim x cafede çalıyodu harika yhaa bundan iyisi olamaz
....
başlık:gitar
-çalıyorum süper bişi
-sırtımda gitarla dolaşınca çok havalı oluyorum yhaa herkes bana bakıyo.
-çalarak acayip hava yaptığım şey. tatlı şey.
- güzide sözlüklerimizden private sözlük tarafından zamirleri şu şekilde beyan edilmiştir ki yardırır geçer;
ban
san
o
bız
sız
ortam
- muhtemelen
- tiky sözlük bikereeaa ve
+ay bu entry ivraaaanç, gibi olası çıkaşların yaşanacağı yer.
- çık git yerine baaai baaai, sevgi pınarı yerine babajanlar, arı sıçtı uyarısı yerine dönjem ben sana koyulabilecek sözlüx.
|