belki ilginizi çeker
  1. · metalci olmanın şartları
  2. · ugg
  3. · kendi
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  4. · yetenek sizsiniz türkiye
  5. · colin kazım richards
  6. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  7. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  8. · antidepresan
  9. · gone with the sin

tiki olma şartları  

1. benim iki gruba ayırdırığım şartlardır.

birinci kategoride olanlar doğuştan kazandıklarınızdır. örneğin isim çok önemlidir. adınız bercan, oytunç, berksan ya da en azından can ile biten bir isimse bu zorlu koşuya bir adım önde başlarsınız. lakin burada belirtmek isterim ki sözlükte ismi hüseyin, hasan, ahmet olanlar üzülmesin. her ne kadar bir oytunç kadar, bir berkecan kadar şanslı olmasanız da bu açığı çok çalışarak kapatabilirsiniz. başarılmayacak hiç bir şey yok. siz yeter ki isteyin.

ikincisi ise sizin kendi çabalarınızla, alın teri ile kazandıklarınızdır. gerçekten cenab-ı hak çalışana hakkını veriyor. bunlar yaşam tarzı olabilir, giydikleriniz olabilir. bunlara özen göstermelisiniz. tabi bu kolay kısmı. hayata bakış açınızı da değiştirmeniz lazım. örneğin ortalama yaşam süresinin 35 yıl kadar düştüğü sierra leone gibi ülkeleri düşünmemelisiniz. enflasyonun yüzde binin üstünde olduğu zimbabwe deki yavrucakları s.kinize takmamalı, tüketmeye, ozon tabakasını s.kmeye devam etmelisiniz. gramı altının gramından daha pahalı olan parfümleri kullanmalısınız. bu arada incecik sigaralardan içmenizi tavsiye ederim.

canlarım benim.

aman biri saçını görür z.kivermek ister diye üniversitelere gönderilmeyen kızların olduğu bir ülkede ekonomiden sorumlu devlet bakanı kim diye sorulduğunda "bu ülke bana ne verdi ki, neden bilicekmişim ben onun adını!" demelisiniz.
    (tarihin üvey evladı, 28.07.2009 01:42 ~ 15.08.2009 16:14)
  2. çantanızı dirseğinize takıp, kıvırtarak akmerkez civarlarında yürümeyin. an itibariyle onun modası geçmiş.
    büyük, koskocaman çantaları kullanabilirsiniz şu an. bunları omuzunuzda taşıyorsunuz bu arada. onun modası da gerçmek üzere. gelişmelerle yeniden birlikte olacağız.

tarihin üvey evladı-istanbul
    en son güncelleme: 15 ağustos 2009, 16:21
    (tarihin üvey evladı, 15.08.2009 16:21)
  3. kenan evren kimdir, fahri korutürk kimdir, che guevera kimdir sorularına yanıtsız kalın. bi de facebook'un modası geçmiş, yonja tarih olmuş. twitter çıkmış. oraya bi el atın.
    (lrockstarl, 15.08.2009 16:22)
  4. çok fazla şartı var, sağlayamazsınız, boşuna kasmayın dediğimdir.
    (buzdan yıldız, 15.08.2009 16:26)
  5. bir kaç salak ama memeleri büyük kız arkadaşınızı toplayıp video çekip paylaşım sitelerine koymalısınız. bunun modası asla geçmez çıtırım. özellikle eski erkek arkadaşınıza küfür etmelisiniz ve "küçüktü ki", "ufaktı ki" gibi cinsel bir paylaşımınızın olduğunu belli edici cümleler kurarak hakaret edin. çok tutuyor çooook.
    (simliboya, 15.08.2009 16:26)
  6. hayattaki tek olayınız piyasa olmalı, gerizekalı olmalısınız, fazla parayı kullanıcak güzel şeyler aklınıza gelmemeli, kriterleriniz maddiyat, somut şeyler üzerine olmalı, gerizekalı olmalısınız, zevksiz olmalısınız, geri zekalı olmalısınız demiş miydim? yarrak kafalı da olmalısınız.
    (vlad, 15.08.2009 16:31)
  7. yoğun istek üzerene facebook hakkında birşeyler yazma gereği duyuyorum.

-arkadaşlarınızla bira masalarında fotoğraf çektirin. birbirinize yapışın, sarılın. bir elinizde mutlaka sigara olsun. sigarayı estetik bir şekilde tutun. mümkünse aysun kayacı gibi dudaklarınızı büküp yavru kedi gibi bakın. hani sizi bir işi beceremez sonra üzülür ve yardıma muhtaç bir kedi gibi bakar ve biz erkeklere gayet hoş görünürsünüz ya. işte öyle bir pozdan bahsediyorum. bunları facebook ta albüme koyun.

-facebook ta arkadaşlarınızın fotoğraflarının altına "ayy janım ya çok tatlı cıkmışsın. muck:o " yazın. fotoğrafın hoş bir fotoğraf olması gerekmez. yarak gibi fotoğrafların altına da yazabilirsiniz bunu. böylece onlar da sizin yarak gibi fotoğraflarınızın altına "bebişim çok tatlı çıkmışsın" yazacaktırlar. yazma zorunluluğu hissedeceklerdir.

şu an sizler için verme eşiği denklemini üretmeye çalışıyorum. olur ya aklınıza bir soru takılırsa bana özel mesajla ulaşmaktan çekinmeyin. gelişmelerle yeniden birlikte olacağız.

tarihin üvey evladı-istanbul
    son güncelleme: 17 ağustos 2009, 14:23
    (tarihin üvey evladı, 17.08.2009 14:23 ~ 14:36)
  8. (satirius, 17.08.2009 14:40)
  9. eğer siz bir hatun kişiyseniz, yanınıza sizden bir tane daha bulup aynı şeyleri giyip, aynı kokuları sürüp, aynı makyajı yapıp ve aynı geri zekalılıkla konuşmanızı gevretip tiki piyasalarında (bkz: bağdat caddesi) gezinmelisiniz..bu arada çantanızı tam dirsek bölümünüze takıp eliniz yukarı bakacak şekilde taşımanız şart ki bu hareketi yanınızdan hiç ayırmadığınız diğer kopyanızın da yapması kaçınılmazdır..
    eğer siz bir erkek kişiyseniz, hemen açın o gömleğin üsten küsür tane düğmelerini..yanlı yanlı konuşma sanatının doruklarına çıkın, sizin gibi şapşal arkadaşlarınızı toplayıp bir arabaya doluşmadan olmaz, en iyi markaları giymezseniz mümkün değil olmaz bu işler ve fazla düşünmeyin ki düşünebildiğiniz kimse tarafından zannedilmiyor..
    (minti, 17.08.2009 14:47)
  10. - dişiysen rayban aviator'ın en yüksek ekartmanlısını, erkek(imsi) isen renkli çerçeveli wayfarer model gözlükleri takıp bilimum müzik festivallerine akın etmek.
    -wah pedalı takılmış gibi konuşmak, örn: "wuauu, ya san nasa giyınmissın bıgin ya?" örn-meal:"ya sen nasıl giyinmişsin bugün ya?"
    - yaşadığın ülkenin sorunlarıyla uzaktan yakından ilgili olmamak.
    - yaşadığın ülkenin cumhurbaşkanını ve iktidar partiyi bilmemek.
    - itici olmak için her yolu denemek.
    (hacktor, 17.08.2009 14:49)
  11. türkçe konuşmayı bilmemek birinci şartıdır. ve mümkün olduğunda s özürlü olmak..
    (pembemantar, 17.08.2009 14:52)
  12. gerizekalı olmak tek şart. gerisi geliyor zaten.
    (snowfall, 17.08.2009 14:57)
  13. cildiniz olabildiğince yanık, makyajınız olabiliğince turuncu tonlarda olmalı özellikle allık. bol bol altın takı takın bi de. hala modası geçmedi bu üstüste altın kolye bilekliğin. bir de herkesin dediğini ben de tekrar etmek istiyorum malum tiki olma yolunda bu başlığı klavuz edinecekler olabilir, pekiştirmede fayda var: gerizekal olun!!
    (her şeye sinir olan herif, 17.08.2009 15:21)
  14. içtenlikle "aşkooooaaaam" diyebilmektir. yapınca iyi yapıyorum da, şimdi içimden gelmiyor. *
    (benim sessizligimde senin de susuşun var, 17.08.2009 15:25 ~ 15:27)
  15. (n0sferatu, 17.08.2009 15:26)
  16. ikide bir dip boyasına gitmek, tırnak uzatmak ve boyamak, modayı o minnacık beyniyle takip etmek, hangi mağazada ne vardıv akılda tutmak kolay mı? hem de bir tiki beyni ile..
    (sistre cila, 17.08.2009 15:58)
  17. babamın bana açıkladığına göre sırasıyla

saçlar sarıya boyatılacak, ama dipler siyah kalacak
    salı pazarından çakma çanta alınacak, zaten onlar da çakmasını alıyor
    üzerinde eşşek kadar abercrombie yazan tişört alınacak
    iki seans solaryuma girilecek
    diş teli yaptırmak pahalı olur diye, ön iki dişe gitar teli yapıştırılacak
    deadline, handout ve enough yani kelimeleri zırt pırt kullanılacak
    s harfi ts şeklinde söylenecek
    konuşurken almanca kullanılmayacak, çünkü o inşaat işçisi dili gibi oluyormuş
    zaman zaman yeditepeye gidilip, kırmızı kantinde takılınacak.
    (holzlöffel, 30.08.2009 23:17)
  18. kuzu derisinden yapılmış olan ugg bottan giymek.
    not: trend omuz baş omuzeğrisini tamamlamış durumda. yapmış olduğum teknik analizler sonucunda önümüzdeki günlerde bir düşüş yaşanacağını düşünüyorum. sözlükteki kuzucuklara burdan bildirir, selam ederim.
    (tarihin üvey evladı, 27.10.2009 23:08 ~ 23:11)
  19. serdar ortaç, demet akalın ve son moda 'haydi eller havaya'cıların umurumda değilsin temalı şarkılarını ezbere bimek ve çalındığı yerlerde sözleri kaçırmaksızın en içten duygularla bu şarkılara eşlik etmek olmazsa olmazıdır.

(bkz: kafanı kırarım köpek)
    (parçın, 27.10.2009 23:19 ~ 23:31)
  20. (parçın, 01.11.2009 15:07)
  21. cep telefonu, cüzdan ve araba anahtarını elinde taşımaktır.
    (nekibuki, 01.11.2009 22:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil