belki ilginizi çeker
  1. · luciano spalletti
  2. · as roma
  3. · romanista
  4. · ambugu
  5. · tiğtiğ
  6. · elano blumer
gündem
  1. · ugg düşmanı ezik kızlar
  2. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  3. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  4. · yılmaz özdil
  5. · domuz gribi
  6. · kemal kılıçdaroğlu
  7. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  8. · ördek yürüyüşü
  9. · kız arkadaşın 15k ya 8 tane 20si olan adam bulması

tiğtiğ  

1. altıncı nesil yeni yazar, eski forumcu.

sözlük semalarına geri dönmüş, gelir gelmez de ispanyol hatununu koyarak kendini alenen deşifre etmiş itü mezunu yeni yetme mühendis.

e bize de hoşgeldin demek düşer artık, hoşgeldiniz efenim.
    (atalante, 16.05.2009 23:35)
  2. itü ye roma* yı sevdiren adam.
    (ambrassador, 24.06.2009 21:31 ~ 21:31)
  3. ünlü romanistalardan tiğtiğ de rossi'dir kendileri. her ne kadar italyan takımlarına zerre sempatim olmasa da as roma sevgisini takdir etmişimdir. zaten totti de "tiğtiğ bir sonraki luciano spalletti'mizdir" diyerekten ona karşı hayranlığını dile getirmiştir. ondan daha nice forvetsiz taktikler bekliyoruz.
    bu zatın ilginç bir müzik zevki vardır efendim. ne zaman evine ziyaretine gitsem silent hill müziklerini dinliyor halde bulurum. zaten o oyunu bana kakalayarak sinir katsayımı yükseltmiştir, bir de o müzikleri duyunca daha da korku dolu anlar yaşıyorum.
    kral adamdır, her türlü teknolojik üründe onun fikrini de alırım ve benden sıkılmıştır artık sanıyorum. daha onla sinemada ossuruktan filmlere gidip sinemaları zengin edeceğiz.
    (anubis 84, 10.07.2009 11:45 ~ 11:45)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil