|
|
- nick drake'in five leaves left albümünün üçüncü parçası.
sözleri aşağıdaki gibidir:
three hours from sundown
jeremy flies
hoping to keep
the sun from his eyes
east from the city
and down to the cave
ın search of a master
ın search of a slave.
three hours from london
jacomo's free
taking his woes
down to the sea
ın search of a lifetime
to tell when he's home
ın search of a story
that's never been known.
three hours from speaking
everyone's flown
not wanting to be
seen on their own
three hours is needed
to leave from them all
three hours to wonder
and three hours to fall.
three hours from sundown
jeremy flies
hoping to keep
the sun from his eyes
east from the city
and down to the cave
ın search of a master
ın search of a slave.
- potansiyeli çok olup da dünyanın keşfedememiş olduğu insandır,kankadır aynı zamanda..şükran sunar el sallarız biz de...
edit:yazdığım gibi editlettirmeye de üşenmemiştir..(bkz: yanlış anlaşılma)(pyramid, 08.07.2007 19:04 ~ 19:09)
- mezuniyetimi tebrik etmiş ince insandır darısı başına diyorum..
- flickr insanıdır kendisi.
- ben bu insana bir yıllık yazısı yazmıştım zamanında,alkollü müydüm neydim;şarap falan karışmıştı yazıya..(nerden çıktı şimdi diye sorma,ben de bilemedim..)
şimdiden assos planları yapmaya başlayayım ancak toparlanırız diyorum..(mesaj yazsam da olurdu,ama üşendim şimdi..)
ayrıca tanım kaygısı içinde belirtmek isterim,iki ayağı üzerinde yürümeyi başarıp aynı anda bundan heyecan duyabilen bir insandır kendisi...nadirdir böylesi,korumaya almak lazım..
- her hafta sadık dinleyicimdir. karşılıklı şerefe der içeriz uzak diyarlardan. *
- kadraj üzerinde baya çalışması gereken yazardır kanımca. gözlerimizi bozacak o değil de. uyardım kendisini geçenlerde bizzat, şahsen.
- the beatles cafe'ye gelip, rezilliğime tanık olan yazardır. nick altı yapmış bir de*. tanıyıpta konuşamadım üstelik, 2 kat rezillik!
- fender jazz bass tutkunu lakin yolundan sapıp flütçü olmuş arkeolog yazar. bir de köle çalıştırıyormuş hiç onay vermiyoruz.
- yazdıklarının hepsini okumuş olmasam da,okumama izin verdiklerini beğenmeden edemediğim insandır..bir kitap eylese ve bütün sırlar ortaya çıksa neler olur bu dünyaya diye endişe ettiren bir yazardır ayrıca..
edit:iki nokta hatası..(pyramid, 02.07.2008 23:16 ~ 23:17)
|