|
|
- kelime anlamı olarak; lotr'da legolas'ın babasıdır..
yazar olarak ise thranduil biraz değişiktir..kendisini aslında uzun zamandan beri tanıyorum..iri kıyım ama bir o kadar da sevimli, hoş sohbet, sıcakkanlı -klasik izmirli- bir elemandır..ikinci nesil yazar olan thranduil kardeşim aslında yarışmaya itü dışından katılan bir gençtir..nitekim yine de aramızda onu görmekten öncelikle olarak ben mutluluk duyarım..burayı nick altı giri girme sarayı gibi yapma hevesinde değilim ama yine de bir iki laf etmeden de geçemeyeceğim..
öncelikle olarak böyle devam ederse yakında gitar dersi vereceğine inanıyorum..nitekim onu en son bıraktığım zaman gitar denilen instrumanı yemişti..sonuçta bu konuda yeteneği yüksektir..klasik kendini bu işe adamış ve yolunda gitmektedir..lise yılları hatıralarım beni yanıltmıyorsa her ne yerde bu deli adamı görsem gülmekten geberirdim..hatta öss sınavına -hataya gel (bkz: öss sınavı)- bile beraber girmiştik ve o sabah, o stresli günde bahçede yaptığımız 2 lakırdı da bile güldüğümüzü ve olayın stresini bir anlığına attığımızı hatırlarım..seni bende anımsatan en güzel anılardandır kardeşim..sonuçta şimdi ben burdayım, o ise uzakta bir yerde..özlettin lan kendini..
kendi ağzından edit: bu arada yakında heavy metal alemine bomba gibi düşecek bir grubu da var deseydin..
(bkz: hayırlısı)(zeus, 25.05.2005 01:00 ~ 01:11)
- (bkz: elvenking)
- thranduil: gri elf; woodland realm'ın (ormanlık diyar) kralı ve legolas'ın babasıdır. 2. çağ' ın başlarında lindon'da yaşayan thranduil, 3. çağ' da ulu yeşilorman' ın kuzey kıyısında krallığını kurdu ve bu krallık, dol guldur'da saklanan sauron'un kötü güçlerinin saldırılarına rağmen iki çağ boyunca varlığını süldürdü. güneşin üçüncü çağı'nda thorin ve bilbo baggins'in de içinde bulunduğu beş ordular savaşı' nda orklara karşı insanların ve cücelerin yanında savaştı.
|