belki ilginizi çeker
  1. · stephen king
  2. · el maquinista
  3. · falcı
  4. · richard bachman
gündem
  1. · ugg
  2. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  3. · giyotine yolladılar gitmedim
  4. · prison brake
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  7. · kar yağarken hissedilen duygular
  8. · küresel ısınma
  9. · otobüste kuran okumak

thinner  

1. stephen king'in türkçeye falcı olarak çevrilen, hangi yayınevinden çıktığını şu an hatırlayamadığım (büyük ihtimal altın kitaplar yayınevidir) kitabının orjinal adı..
    (pennywise, 17.03.2006 18:26 ~ 21.11.2006 18:50)
  2. (bkz: falcı)
    (amorph, 12.08.2006 00:06)
  3. (bkz: tiner)
    (dillidüdük, 12.08.2006 20:08)
  4. stephen king'in inkılap kitapevinden çıkan kitabı.genelde altın kitapevi tarafından çıkar normalde stephen baba'nın kitapları.

stephen king'in bir dönemler kullandığı isim olan richard bachman adı altında çıkmıştır ilk kez.

obezite,diyet gibi şeyler hakkındaki düşüncenizi değiştirebilecek bir roman.son zamanlarda sıfır beden geyiklerinin gölgesi altında okunması oldukça manidar olacaktır.

son olarak buradan,kitabın ismini bu şekilde değiştiren aklı evvelin gözlerinden öpüyorum.yahu çingene'ye falcı dedin diyelim,adam falcı da değil.bari çingene koy kitabın ismine.fitil ettiniz lan adamı! daha sıska...
    (sycrone one, 20.11.2006 17:37 ~ 19:03)
  5. zaten yeterince zayıf biri olduğum için korka korka okuduğum roman. finali çok ürperticidir. ayrıca kitapta falcı kelimesi sadece 3-4 yerde geçmektedir ve hikaye kahramanları arasında falcılıkla ilgisi alakası olan bir karakter yoktur. 1986'da inkilap kitapevi'nden çıkmıştır. bu ara yeni bir basımı daha vardır piyasada. yine aynı firmadan çıkmadır.
    (kane, 20.09.2007 22:12)
  6. en etkileyici stephen king kitaplarından biri... filmi de gayet hoştur.

kitapta kahramanın sürekli arzuladığı çingene kadına ben de aşık olmuşumdur. bu kitap bende çingene kadın hayranlığı başlatmıştır. balkanlara, ispanya'ya hiçbiri olmadı edirne'ye gitmeyi düşünüyorum bu yüzden.
    (ray simenov, 10.06.2008 22:04 ~ 22:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil