belki ilginizi çeker
  1. · nutella çeşmesi
  2. · yeniden çocuk oluyoruz zirvesi
  3. · havalı okunan ingilizce kelimeler
  4. · papa islamı seçerse olacaklar
  5. · lost taki en güzel hatun
  6. · ana lucia cortez
  7. · islam da tek eşlilik zorbalığı yoktur
  8. · israil hamas la türkiye de pkk ile görüşsün
  9. · esra ceyhan
  10. · hep aynı tiplerin gittiği bir zirve değil zirvesi
gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · colin kazım richards
  4. · öğretmenler günü
  5. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  6. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  7. · bir kadının bilmesi gerekenler
  8. · touring
  9. · erkekleri çekici kılan ayrıntılar

think again  

1. (bkz: ana lucia cortez)
    (bkz: lost)
    (talen, 17.05.2007 13:44)
  2. ing. tekrar bir düşün istersen
    (life for rent, 31.07.2008 21:15)
  3. her sene eşekler yüzünden ölen insan sayısı uçak yüzünden ölenlerden daha fazladır.
    tekrar düşünün
    (dedimvekaçtım, 03.02.2009 18:45)
  4. lost ta şimdiye kadar gördüğüm en uygar,entellektüel ve sakin kişisi olan benjamin i vahşi olarak nitelendiren ana lucia nın söylemini pekiştirmek için fiiiinnnkkk e-geyynn şeklinde kullandığı söz öbeği.
    (kurban, 03.02.2009 19:12)
  5. yazmadığı için farkedilmemiş, ancak asla farkedil(e)meyecek birisi olmayan benim hem dostum, hem iş arkadaşım hem de akrabam olan minicik 6. nesil yazar.

sözlüğe benim sayemde katılmıştır fakat pek bişey yazmıyor bu aralar. lakin tanıyan birisi olarak söyleyebiliyorum ki bu insan kişisinde bir ansiklopediyi rahatlıkla doldurabilecek nitelikte ve kalitede bilgi mevcuttur. hem olayları, hem şahısları, siyasi durumları, toplumsal olayları ve kitle hareketlerini çok iyi analiz edip yorumlayabilen ideolojik yapısının yanında ortamlara çok çabuk uyum sağlayan, sıcakkanlı sempatik sevimli bir yanı da vardır her daim. içinde bulunduğu ortamda gerek neşe kaynağı olur gerekse bilgi.

her daim hayatımda olmasını umduğum sevgili dostumdur kısaca, bazen bir yol göstericidir bazen bir play station hastası. o değilde akşam pes atalım lan! ok öptm teşk.
    (biloperat, 31.03.2009 12:33 ~ 01.04.2009 00:16)
  6. if you think that one gun, one bullet is gonna stop them. think again!
    (bkz: ana luica cortez)
    burada, ana'nın yüzü ve söyleyişindeki seksi ifadeye dikkat!

ayrıca national geographic'te programlar arasında karşımıza öğretici bilgiler şeklinde çıkan kısacık bölümler.
    ''%75 of your brian is made of water.''
    think again
    (mae govannen, 08.08.2009 14:30)
  7. peste eline verdiğimdir ya da veremediğimdir ama minik dostum bi dahakine verecem. ayrıca kendisi ortalıkta çok az yer kaplayan bir insan olmakla beraber geceleri zart sesleriyle meşhurdur. hacı bi daha tekila içelim güzelleşelim.
    (satın almasız çıkışın çocuğu, 13.08.2009 14:09)
  8. "ünlü bilge, düşünür, kaşif, yol gösterici kişilik, satın almasız çıkışların müdavimi, açılı pozların ustası ve salak ana kişilik think again e yönelik gerçekleştirilmiş olan araçlı suikast girişimi başarısızlıkla sonuçlanmıştır." (washington post)

"türkiye bu genci konuşuyor! gece geç saatlerde istanbul sarıgazi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında arkadaşlarını korumak için vücudunu siper eden cengaver genç ambulansla hastaneye taşınırken mızıka çaldı. çarpışma esnasında arkadaşlarını korumak için vücudunu kullanarak fedakarlık gösteren think again kişisi, hastane kapısındaki basın mensuplarına 'götüm ağrıyor' şeklinde beyanat verdi. ayrıntılar 3. sayfada" (posta gazetesi)

çok geçmiş olsun dediğim canım dostum. çabuk ayaklan lan!
    (biloperat, 19.11.2009 15:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil