thermaltake 

adana çık aradan

1. acaip güzel ve estetik kasa dizaynları ile piyasada yerini belli eden, sağlam bir bilgisayar firması..genelde bilgisayar kasaları ve soğutum sistemleri üretmektedir..

istanbulda, mecidiyeköydeki vega firması genel distrübütörlüğü yapmaktadır..
    (zeus, 30.11.2004 22:25)

2. kasalarını aşırı pahalıya satmasına rağmen güç kaynaklarından ötürü aşık olduğum şirkettir kendileri. en şekillisinden, en yakışıklısından, yanar dönerli feel hurricane kasa alırım, içine de thermaltake power supply koyarım, alemin kralı olurum. anne kartı, pci express ekran kartını, bir kısım sata ve ide hard diskleri ve çeşitli optik aygıtları ile 500 wattı hayli hayli sömüren yeni nesil elektrik süpürgesi bilgisayarlar için kaliteli çözümler üretiyor bu firmalar.
    sunucu çözümleri için de ideal, tabi.

http://www.thermaltake.com/
    (azureel, 21.06.2005 21:47)
  3. kasaları şenlendirmeyi ilke edinmiş bilgisayar soğutma(ev ısıtma)sistemleri üreticisi.
    (eden, 03.10.2005 23:51)
  4. güç kaynağı kalitesi olarak tagan'a bile (enermax ve fps olaylarını direkt geçtim zaten) yaklaşamayan ama süper hava sirkülasyonu olan son derece şık kasa üreten firma... yakında bir v8000a alacağım onun heyecanı şimdiden beni sarmıştır...
    (okang, 06.11.2005 00:40)
  5. kasalarından çok soğutma sistemlerinin hastası olduğum firma. kanımca çok havalı ve çirkin,kaba kasa üretiyorlar. lakin soğutma sistemleri filan kalite.
    (keyif pezevengi, 07.03.2006 01:07)
  6. polo 735 fan modeliyle amd işlemcimde karşılaştığım ısınma problemini yenebilen tek ürünün üreticisi.her ne kadar son hız ayarında evin üzerinden boeing 747 geçiyormuş izlenimi verse de başarılı bir işlemci soğutma hedesini üretmiştir, üretmektedir.
    (clvclnx, 04.06.2007 01:05)
  7. 300x430x230 boyutlarında 6 kiloluk küçücük yatay kasa üreterek oha dedirtmiştir şahsıma
    (plankton, 19.05.2008 11:02)