çok güzel danseden ve oldukça tatlı bi solisti olan ve bu ses bu kadından mı çıkıyo diye beni düşündürten, bugünlerde hakkında daha fazla bilgi edindiğim iki
favori grubumdan biri. sevenlere haggard'ı da tavsiye ederim
26 eylül 2004 - maslak venue de konseri olan bu grubun sağlamlığına dair kalıbımı basarım ve ayrıca aynı gün bu grupla beraber almora'nın da sahne alacak olması beni bu etkinlikten pek uzak tutamayacak sanıyorum ki, ayrıca biletleride 30milyon tl..
konserine 45 kişilik orkestra ile geleceği gazı verilen ancak 5 tane vokal ile gelen grup. 30 milyon verip patladık derken abladan çıkan sesi görünce oturup kaldığımızı da hatırlarım.
10 kasım'da ankara'da (başta eskişehir denmesine rağmen sonradan ankara'ya alındı), 11 kasım'da istanbul'da (bkz: 11 kasım 2005 therion istanbul konseri) ve 13 kasım'da izmir'de olmak üzere 3 tane konser vermek için türkiye'ye gelecek olan grup.
2007'de dünya turnesine çıkacaklar. bu turne içerisinde ülkemize bir ya da bir kaç konser için uğramaları yüksek olasılık. http://main.megatherion.com/...
en güzel sitillerden biri olmakla beraber kullanmaya ilk başladığımda giri yazma bölümünün ortasından başlama olayı bana baya bi backspace kullandırmıştır..sonradan farketmişimdir manzaralı yazı yazma zevkini..bu bir eksiklik değil güzelliktir tabii ki..