|
|
- irc ortamının gevezesi, iki dk susmayan, konuşacak kimse olmazsa kendi kendine konuşan insan.**
- irc'ta şöyle şöyle etmiş, sonra böyle böyle muhabbet eden ikinci nesil yazar. ben ve tayfam hep takip ediyoruz, edecez...vali bi de.
- konuşmasına fırsat bırakmadığımı söyleyip yalanlarıyla beni çileden çıkaran, valinin oğlu olduğunu söyleyip tüm istanbulu parmaklarında oynatacağını sanan, neyin nesidir daha bilmediğim, bilmek de istemediğim, nerden kankam olduysa birden oluveren, üstelik bir de benden bir alt nesil olan, tekrar söylüyorum ircde konuşmalarımızda hep onun yazılarını okumaktan sıkıldığım, hatta kendi kendime ben de konuşmak istiyorum ama bu taramalı tüfek gibi yazıyor zaman kalmıyor bana diye haykırmama sebep olan yazar mı desem insan mı desem her ne desem bilmiyorum ama hacettepe geyiği.
- hacettepe'nin tepelerine aşık, tiki düşmanı yazarcan. ilk ankara zirvesinde ortalığı yardıracaz gibi gözüküyo kendisiyle*. doğan coupe'um ile bilkent ve hacettepe kampüsünde çıtırları tavlamaya çıkacaz sonuna kadar dımtıs müziği açıp, hele bi okullar açılsın, dur sen hele..
- şu sıralar çok dertli olan ve her şeye pozitif bakmaya ihtiyacı olan ankaralı, birkaç gecedir süper geyikler çevirdiğim, benden bıkmasına az zaman kalan arkadaş..
- msn fanatiği insan.
bugün dünya astroloji birliğiyle konuştum bu arkadaşı ikizler burcu yapacaklar, hatta çok ısrar ediyolar "ah lütfen ikizler burcu yapalım theredder i" diyolar benden söylemesi...
en yakın zirvede kendisiyle yapılacaklar listesini sayacak olursak; sapıtana kadar ice tea içip, creepingdeath i dövüp* ordan wattz up dinlemeye gidicez. bu arada çevrilecek geyik muhabbetlerini saymıyorum bile...
- nette uzunca bir süre konuşmanın ardından sonunda bugün yüzyüze tanıştığım yazar geyik karışımı bişey. anlatımıyla öldürdü gülmekten ama öğlen ne yediğini söyledikten sonra bu sefer üstümüze kusabilir korkusundan ölecektik. neyse abartmayalım ve türke birşey olmaz diyip geçelim. ayrıca şu okullar bi açılsın çok feci planlarımız var kendisiyle, okullarımızın kampüslerini dağıtıcaz. çok kötü şeyler olacak çooook.. *
- işe yaramaz, ayrıca camdan atlamayı bir türlü öğretemediğimiz insan..
kız arkadaşı için atakuleden atlamayı bir süre aklından geçirmiş, sonra vazgeçmiş olan insan.. hatta ve hatta kızı da kendisiyle birlikte intihar alanına götürmeyi de planlayan biri..
ayrıca kendileri bugün ilk kez zirveye katılıp deşifre olmuştur.. ilerki zirvelerde görüşeceğiz inşallah, söz verdi valla!!(despinaa, 09.09.2004 23:42 ~ 14.09.2004 14:24)
- cheesecake kardeşi olduk biz bununla, o yiyemedi ben yedim*.
ben teknoloji düşmanıyım derken elinde 6600ı gördüm, kızdım. ne o öyle dev gibi bişey... burjuva işi bunlar sen bırak bunları...
kendi iddiasına göre ben bu kişiyi sürekli üzüyomuşum, hatam nerde bulamadım ama demekki "başkaları"na yaptıklarımı görse bidaha yüzüme bakmaz.
burdan bir iki tavsiye verecek olursak mühendisliği bırakıp psikolog olsun, valla onda bu çene oldukça çok müşteri bulur.
birde beni fazla kafana takma ben böyle baya mutluyum.
- kelimelere sığamayacak kadar güzel bir insan..
sanal ortamlardan bayıp uzaklaşmayı düşündüğüm bir günde irc ortamında süper geyikler çevirerek uzun zamandan sonra gülmemin nedeni, kısa zamanda olsa bile hiç ama hiç görmeden gerçek bir dost bulabileceğimin bir göstergesi olan komik kişilik. msn listemde online görmezsem bir eksiklik hissetmeye daha şimdiden başladık sayesinde. her gün bir şeyler kattık birbirimize, yeni geyiklerimiz döndü, sıkıntılı hayattan geceleri uzaklaştık böylece. sayesinde okul başlamadan önce geçen yaz tatilim neşelendi, güvendiğim birine sahip oldum. son olarak ciddi anlamda her şey için teşekkür etmek istediğim biridir bu şahıs!! ankaraya geldiğimde de yalnız bırakırsa kellesini uçuracağımdır hatta!
- teneke kutulara tornavida ile girişme nedenini dün anlattığı olaydan sonra daha iyi anladım. kanında varmış bunun onu bunu tornavida, kalem gibi şeylerle delmek. babadan oğula geçiyomuş demekki. odasının kapısında zaten "dikkat! thereddeer var" yazıyo.
yoğun istek üzerine edit: baba öğretmeninin alnına kalem saplar, thereddeer ise babayı örnek alır teneke kutuya tornavida saplar. ileride kime ne saplayacağı*** hiç belli olmaz. dikkat etmek lazım kendisine.
- ya bu insanı çok seviyorum nasıl anlatsam ki hiç bilemiyorum ya. dert ortağım, saatlerce sıkılmadan beni dinlemiş biri..üstelik iyiliğimi düşünüp hep yardım eden biri..farklı şehirlerde oturmasak sık sık buluşup başını şişirmek isterdim tabi ama kaçış yok. ankaraya gittiğim an kendisini her nerde olursa olsun bulucam. bu dostluk bitmez be reddeer kardeşim..
- her gün saat 17.00 sularında msn'de günlük rapor vermeyi adet edindiği kişilik. alışkanlık yapıyor,sakın bulaşmayın
- (bkz: lord of the deers)
- pislik bi gaz adamı bu. kendi uğraşmamak için tüm organizasyonları bana yaptırtan dombili. ama gün gelecek bunun acısı çıkacak. bi de tabu öğretcem ben buna koydum kafaya. ayrıca lrşop*.
- şu kendiyle inatlaşmasını bırakıp artık gelse sözlüğe tekrar süper olacak, ama cins işte nedensiz yere "girmicem abi msn mass ve irc'de memnunum ben" diyo. ama yok bekliyorum ben çok yakın bi zamanda bomba gibi geri gelicek yine. dünde ilk izlenimlerini aldık zaten, tostumuzu yedik bekliyoruz. bir de aynı kaderleri paylaşıyoruz kendiyle. evet evet seviyorum lan ben bu adamı.. onsuz ne msn ne sözlük çekilmiyo valla.
- bugün zirvede yediği sağlam dayaktan sonra adam olup sözlüğe geri gelmiş öküzdür, evet öküz. can ve gönülden hoş geldin tekrar diyerek sevgiyle ağzına sıçacağım bunun*. şaka maka ciddi acaip sevindim tekrar geldiğine, zor da olsa tekrar dönmesine yardımcı olduğum için mutluyum, gururluyum. ölümüne lrşop ediyorum kendisini.
- kendisini ircde yaptığı binalardan dolayı inşaat mühendisi sandığım kimya mühendisi adayı, nickinin hakkını veren geyik insanı, ankara'ya geldiğimde tanışmak istediğim sözlükçü.
(assassin, 28.12.2004 17:27 ~ 13.05.2005 15:55)
- kendi kafasına çekiçle vurup duran, turuncu bir kedi hediye etmişliği vardır bunun bana... hem de şişkoca bişey...
- süper muhabbetini hiç bir zaman benden esirgemeyen, sorunlarımı yine dinleyen insan.. peugeot 307 alcakmış ben öyle duydum bilmem siz duydunuz mu.. bi de beni gezdircekmiş.. utanmadan sen araba aldın bizi gezdir diyo ama otel melodinin önünden peugeot uyla alcakmış beni öyle dedi bana benden duymuş olmayın
(bkz: otel melodi)
- fotoğrafçılığa merak sarmış geyik bünye. şimdilik hp siyle takılsa da yaza doğru terfi gözükmektedir kendisi için. gelecek vaadeden stoper fotoğrafçı.
(bkz: http://reeddereht.fotokritik.com)
- sözlüğe ne zaman geri geldi de ne zaman asılsız, yalan dolan haberlerle ortalığı karıştırdı belli olmayan geyik. pek bir özlemişiz kendisini sözlükte. gerçek hayatta yüzünü pek göstermese de bize, nereye çağırsak gelmese de 24 saat kesintisiz msn desteği sayesinde unutturmuyor kendisini. ayrıca kendisini hiç sallamamaktayım, direk satarım, hiç şeyimde de değildir.
sensin inek.
- geri geldiğini görmek hoş olan geyik. tripodsuz yıldırım fotoğrafı çekip literatüre giren hayvan.
- hayatımda gördüğüm elinde fotoğraf makinası olan en tembel adamlardan biri. döve döve deklanşöre bastırmak lazım.
|