there there 

adana çık aradan

1. radioheadin hail to the thief albümünden çıkan ilk single.
    ilkel ritmlerle başlayan parçanın sonuna kadar adım adım giden davul ritmleri özellikle bitirici olmuş. 2003deki glastonbury festivalindeki rh konserinin giriş şasrkısı olarak da karşımıza çıkıyor bu parça. tabi orda davul ritmleri bizi 3 ayrı koldan * * * sarıyor o ayrı.
    (giberling, 03.07.2004 14:07)

2. ilk bölümü kid a döneminden kalma nakaratsız radiohead parçası. yorke deyimiyle yaptıkları en güzel şarkı. bu yorke un çocuksu kimliğini çıkarıyor sanırım. videosuna da bakarsak masal tadında bir video. kazandığı en sanatsal video ödülü de boşuna değil doğrusu. neyse efendim, jonny greenwood demiş ki; parçada önce yükselen gerilim ve ardından yakalanan boşalma hissi var. müzikte önemliymiş bu
    (giberling, 20.08.2004 21:01)
  3. omuriliğe iyi gelmeyen parçadır, insanı sarar,rahat bırakır, sonra tekrar sarar, gözlere kan basıncı uygular, final zamanı dinlenmemesi önerilir.
    (spitfire, 02.01.2005 17:14)
  4. ın pitch dark ı go walking in your landscape
    broken branches trip me as ı speak
    just cos you feel it doesn't mean it's there
    just cos you feel it doesn't mean it's there
    there's always a siren singing you to shipwreck (don't reach out, don't reach out [x2])
    stay away from these rocks we'd be a walking disaster (don't reach out, don't reach out [x2])
    just cos you feel it doesn't mean it's there (there's someone on your shoulder [x2])
    just coz you feel it doesn't mean it's there (there's someone on your shoulder [x2])
    feel it
    why so green
    and lonely [x3]
    heaven sent you
    to me [x3]
    we are accidents waiting
    waiting to happen
    we are accidents waiting
    waiting to happen

radiohead
    (shtear, 16.03.2007 18:33)
  5. pek acıtır...
    (bellek read olamadi, 19.09.2007 02:29)
  6. gece gece beni yattığım yerden kaldırıp dans ettirmiş radiohead şarkısı...
    (paula schultz, 14.02.2008 16:00)
  7. "we are all accidents, waiting to happen" dizesiyle kendine hayran bırakan radiohead şarkısı.
    (paula schultz, 25.06.2008 01:23)