belki ilginizi çeker
  1. · therapyst
  2. · alper dunga
  3. · anne mesajları
gündem
  1. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  2. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  3. · uykusu olup da uyumayan insan
  4. · tanrıya sorulacak tek soru
  5. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  6. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  7. · yaran diyaloglar
  8. · alternatif kız isimleri
  9. · wickedgame

therapyst  

1. dördüncü neslimizin hoşgelmiş yazarı.
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 20.07.2007 11:37)
  2. virgül, bonkörü, 4. nesil, yazar, * . uzun zamandır ilgilenemediği sözlüğe yeni yeni girmesiyle mutlu etmiştir bizi.
    (damned, 25.12.2008 22:50)
  3. eserlerini yeni yeni görebildiğimiz yeni yeni okuyabildiğimiz 4. nesil güzide yazar. daha nicelerini okuruz inşallah, daha nicelerini oylarız, favorilerimize ekleriz. klavyene, parmaklarına kuvvet.*
    (vgarter, 25.12.2008 22:54)
  4. sevgili therapyst,

bu mektubu sana piponun, puronun, nargilenin benim için neler ifade ettiğini belirtmek ve bir gün hep beraber içebileceğimiz, cemiyeti bir araya getirecek bir toplantıyı müjdelemek için yazıyorum.

öncelikle nargileden başalamak istiyorum. tütünle ilk tanışmam onun vasıtasyıla olmuştu. çok ilginç gelmişti ilk başlarda. içime çekimiyordum mesela. başlarda çok etkiliyordu ama alıştım, alıştıkça benim için değşilmez bir keyif haline geldi. elmalısıyla, nanelisiyle, gül-nane ve nane-hindistan cevizikarışımlarıyla, kavunlusuyla ve tabii ki saf bahreyn nanesiyle damağımın ve ciğerlerimin bayram saatleri oldu*. her defa ilk kez içiyormuşum gibi heycanlandım, her içime çekişimde yeni bir oyuncak almış çocuk misali içim içime sığmadı, bir aşık gibi karnımda kelebekler uçuştu.

ardından puro geldi. hatta sigaradan da önce geldi. ilk içişler* her zaman sancılıdır, ancak puronun vermiş olduğu sancı daha büyüktü hele ki puroyu nargile gibi içmeye kalkıyorsa insan. nese yavaş yavaş geliştirdik puro kültürümüzü. ancak şimdiye kadar sadece bir kere hakiki küba purosuiçebildim ondan dolayı çokta konuşmak istemiyorum çok şey biliyormuş edasıyla.*

ve tabii ki pipo. daha ufacık, bıcır bıcır bir çocukken dedemden görmüştüm pipoyu. "ne güzel bişey bu" diye sürekli aklımdan geçirmiştim. "büyüyünce bende içmeliyim" diye düşünüyordum sürekli. ve yıllar sonra bir arkadaşıma "yaa bir pipom olsa çok hoş olurdu." dedim. o da bana hayatımda yaşadığım en büyük süprizlerden birini yaptı ve doğum günümde bana gül ağacından yapılmış bir pipo hediye etti. ve o çocukken "muhakkak içmeliyim" dediğim pipo artık avuçlarımın arasındaydı.

ilk defa pipoyu yaparken ufak tefek sıkıntılar yaşadım ama içme konusunda eskisi kadar acemi sayılmazdım(gerçi pipoyu da nargile gibi içmeye çalışmıştım ilk içtiğimde.*). sonra yavaş yavaş pipo hayatıma girmeye başladı. çok uzun süredir ve sık aralıklarla içmiyorum ama özlüyorum içmediğim zamanlar.*

nihayetinde gelelim şu toplantımıza. bana bir gün ver ey therapyst, o gün gidelim bir nargileciye, ben getireyim pipomu sizlere de alayım puroları beraber tüttürürüz.* senden cevap bekliyorum ey therapyst.

en derin saygılarımla
    vgarter
    (vgarter, 23.01.2009 22:23 ~ 22:28)
  5. az önce yaşanmış bir olayda baş kahraman yazardır. beni yarıp geçirmiştir. şöyle ki;

v- halin vaktin nicedir eyy therapyst
    t-teşekkür ederim vgarter
    t-içgüveysinden halliceyim, sen?
    v-asdafsdfasdfadfa*
    (vgarter, 04.02.2009 23:44)
  6. muhabbet insanı *. saatler dakika gibi oluyor onla muhabbet ederken. çok tatlı bir sohbeti vardır. ertesi gün okul varsa pek dalmamak gerek * .
    (damned, 19.02.2009 21:34 ~ 21:34)
  7. takip edilesi yazardır az ama öz yazar muhabbeti baldan tatlıdır.
    (bkz: hop bal akıyor gıdıktan)
    (yeşil erik, 04.06.2009 01:55)
  8. ilk statüsüne kavuşmuş, 5 üzerinden tam not 515 almış, pencere önü çiçeği olmuş da haberimiz yokmuş. statüsü hayırlı olsun. girileri hep artı alsın. statüsü onyüzbinmilyon olsun. ama en önemlisi hayatı boyunca mutlu olsun. *
    (damned, 03.07.2009 16:16)
  9. takdir edilesi örnek alınası içinin temizliği yüzüne vurmuş yazardır. görüşmek dileğiyle der selamımı iletirim.
    (iştahsız tospa, 03.07.2009 16:44)
  10. statü sahibi olup bizleri mutluluğa boğan, temiz kalpli, ince esprili, sıcak kanlı iyi insan. kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.*
    (vgarter, 03.07.2009 22:36)
  11. "tavla 3 zarlı olsa nasıl olur bazen geliyo aklıma" lafımın üzerine "düşük zar gelince benim de aklıma geliyor" diyip beni güldürmüş, yine güldürmüş, hep güldürsün sözlük yazarı.
    (damned, 04.09.2009 02:36)
  12. uzun bir aradan sonra şifresinin mail adresine gelmesiye, tekrar sözlüğe dömüştür,
    gece gece uyku tutmaz ise bilin ki bir nedeni vardır diyendir.
    (therapyst, 08.10.2009 02:17)
  13. doğum gününü bu platformdan da kutlamak istediğim güzide yazar. daha nice senelere...*
    (vgarter, 10.11.2009 18:24)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil