arsenale southampton klübünden gelen ingiliz genç yetenek. küçük klüplere kiralık olarak verilmesini salık verdiğim, gelecekte çok parlayacağını tahmin ettiğim dört dörtlük bir forvet.
16.03.1989
middle essex doğumlu,1,76'lık genç yetenek.ileride dünyanın en iyi forvetleri arasında olacağını tahmin ediyorum.
sven goran eriksson tarafından
2006 dünya kupası kadrosuna alındığında herkesin şaşkınlığına sebep olmuştu. hala çok genç ama şimdikinden daha fazla forma şansı bulması bekleniyordu. geçen yıl ve bu sezon forvet oynarken hiç görmedim. genellikle sağ kanat olarak oynuyor. hatta sağ bekte dahi oynadığını görenler var. tekniği, hızı ve adam eksiltmesi öne çıkan özellikleridir.
şampiyonlar ligi çeyrek final maçı olan
8 nisan 2008 liverpool arsenal maçı'nda kalesinin önünden aldığı topu karşı kaleye kadar götürüp adebayor'a golü attırmış manyak bir adamdır.
hallaç pamuğu gibi atmak bu olsa gerek:
http://www.youtube.com/...
"maradoni allahhh allahhh"
ingiltere milli takım kadrosuna alınan en genç futbolcu ünvanını taşımaktadır
bu sezon birçok kişinin favori adamı konumuna geldi bu adam ama hala beğenmiyorum ben. pas atamıyor, hızlı ama sıkı bir defans adamı karşısında sürekli top kaybediyor. sevmiyorum lan.
uğur boral'dan iyi pas yüzdesine sahip değil mesela. ki uğur'unki yerlerde, düşünün artık.
pek bir tekniği olmamasına rağmen hızı ile adam geçen futbolcu tipi.onun yerine sol kanattaki nasriyi tercih ederim ben.
gelecek 5 yılda kaza,bela ve sakatlığa maruz kalmazsa "yeni bir yıldız doğuyor" başlığı ile adı anılacak kendisinin.
çağdaş futbolun asgari yeter şartı fizik gücü ve hız fazlasıyla mevcut. bunu sağlayamayan sergen olup gidiyor. pas ve şut isabeti ise antrenmanla giderilebilecek bir eksikliktir genellikle ki cristiano ronaldo bunun en şık ispatı.
teknik olarak zayıf mı? ben şahsen kendisinde harika bir potansiyel görüyorum. bir iki yıla kalmaz "inceci" de olur.
fifa manager 2009'da
rw konumunda
carlos vela'ya kıyasla genellikle daha kötü performans veren oyuncu. 6.0 ortalama ile oynuyor. aynı yere
arda turan'ı koyuyorsunuz, aylık ortalama rating 7.5 civarı.
hızı sebebiyle kesinlikle sağ açıkta kullanacağım futbolcudur. tekniği de fena olmadığı için birkaç yıl içinde sağ açık dedin mi akla gelen ilk 5 adamdan biri olur. bitiriciliği de fena değildir ayrıca.
(marsh, 30.04.2009 12:56)
futbolunu geliştirmesi gereken yetenekli topçu. futbol sadece çizgiye inip direk orta yapmak değildir kanat oyuncuları için.