belki ilginizi çeker
  1. · seri eksi oy veren ibne
  2. · eskişehirde biz yaptık oldu zirvesindeki kağıt
  3. · yaran hoca öğrenci diyalogları
gündem
  1. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  2. · insanın hayatına sıçan şeyler
  3. · yazarların yapmak istediği saçmalıklar
  4. · rasim ozan kütahyalı
  5. · yaran diyaloglar
  6. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  7. · kemal kılıçdaroğlu
  8. · bayrak satışının engellenmesi
  9. · çocuklar duymasın

themummy87  

1. muhtemelen 1987 doğumlu, nette dolaşırken nick lazım geldiği bir gün, ne olsun ne olsun diye düşünürken, o gün izlediği filmin etkisinde kalarak bu nicki seçtiğini düşündüğüm yazar.
    (alatrka, 12.05.2007 02:18)
  2. seri eksi oy veren ibne(ler) ile başı belada olan masum yazar.
    (themummy87, 15.05.2007 20:09)
  3. kankam, kardeşim, çok kalender harika bi insan, 4. nesil yazar.
    (tye, 19.05.2007 01:28)
  4. kendime şöyle bir bakınca,diyorum ki;"bu adam gerçekten üniversite okuyor"
    eğitim alanındaki tüm zorluklara rağmen,mesleğini seven insan..gergin ve koşuşturma içinde geçen bir günün ardından karşılıklı içilen bir çay,yakılan bir winston ve koyu-zaman zaman geyik-bir muhabbet keyfi..tavlada biraz şanssız kendisi..itüsözlükten haberdar olmamı sağlayan insan..teşekkürü borç biliyorum kendisine..
    (ruhsuzkz, 01.06.2007 21:41)
  5. ağır abi. benden dört yaş küçük olduğunu bilmeyip zirve başlangıcında “abi” diye hitap ettiğimden dolayı uzun süre kendimle savaştım* güzel insan, yeni zirvelerde performans beklediğim.
    (one more cup of coffee, 24.09.2007 11:11)
  6. asosyal kişiliğimle kendisini pek tanıyamasam da; yaşınını gösterdiğinden daha fazla birikime sahip olduğunu düşündüğüm yazar. sanki farklı biri gibi.
    (eskiunited, 13.10.2007 03:55)
  7. insana teyemmümden de nick mi olurmuş intibası bırakıyor ilk başta.
    (kamil trophy, 21.01.2008 15:30)
  8. eskişehir'de içindeki filozofu keşfet zirvesi vesilesiyle tanıdıklarımdan. aramızdaki azımsanmayacak yaş farkına rağmen, bu adama abi diye hitap etmekten alıkoyamadım kendimi hiç. çok farklı bir edası var. sanki bu dünyada iğreti duruyormuş, aslında başka bir yere aitmiş gibi. oldukça da vakur bir adam.

gecenin ilerleyen saatlerinde fark ettim kendisini maalesef. çok şeyler konuşmak istedim, çok az vaktimiz vardı.
    sohbetine, muhabbetine doyamadıklarımdan. mütebessim çehreli dolu bir adam. derin bir kuyu, uzunca ipler isteyen cinsten.
    (marius, 03.03.2008 12:24)
  9. benim için başlık açmış yazar. teşekkürü borç bilirim.
    (lady viola, 14.02.2009 18:20)
  10. işte adamım. zirveye ilk gittiğimde yerini kapmamla sohbetimiz başladı. aslında başlamadı. ikimiz yan yana oturup etrafı süzüyorduk. sonra bir birimize dönüp hadi biz de sohbet edelim dedik ve başladık konuşmaya aslında konuşamadık da. kahretsin patlayan flashlar yüzünden gözümüzü bile açamıyorduk. hep bir poz verme çabası ve yarım kalan pozlarımız komik fotoğraflarımız oldukça germişti bizi. ama yine de eğlendik kendisiyle. hatta nereye gitse peşinden gidiyordum. bir gölge gibi takip ediyordum kendisini.çok uzattım biliyorum. kısacası çok ama çok sevdim kendisinin çok karizmatik bir duruşu var ayrıca tebrik ederim. benim üzerimde de gereksiz bir coolluk vardı ama neyse hadi! bi ara kendisinin bir sözüne alınmış gibi yaptım hemen de gönlümü almaya çalıştı pek de iyi bi insan. çok sevdim çok.
    (yazarım çok can yakarım, 08.04.2009 15:14 ~ 22.10.2009 14:15)
  11. zirveye ilk gelen tecrübeli yazar kendisine sebepsiz yere saygı besledim. sakallarınından dolayı olabilir.

bize yol yordam göstermiştir tecrübelerini aktarmıştır.

kullanıcı adının yanında 87 yazmasa kimse 87 li olduğuna inandıramazdı beni. nice zirvelere
    (nickealdanma, 08.04.2009 15:18)
  12. hızlı tren hakkında verdiği öğütleri kulağıma küpe olacak yazar. memnun oldum tanıdığıma. daha çok görüşeceğiz zirvelerde gibime geliyor..
    (blackberry86, 08.04.2009 18:58)
  13. bi kere 86lı o. ama aralık da doğmuş. unutmam hiç bir şeyi vesselam. *
    (yazarım çok can yakarım, 08.04.2009 19:01)
  14. zirvede pek fazla konuşma fırsatı bulamadıklarımdan. bi dahaki zirveye artık diyor ve sözü themummy86'ya pardon themummy87'ye bırakıyoruz. ( bi o muhabbetine tanık oldum da o yüzden yani heheh)
    (supo, 08.04.2009 20:03)
  15. biz yaptık oldu zirvesinde tanıştıktan sonra yaklaşık 1,5 yıl önce yaptığımız zirveyi mekana geldiği halde zaman uyuşmazlığından ötürü kaçırdığını anladığım yazar. eğer o gün de bizimle olabilseymiş çok daha fazla eğlenebilirmişiz kesinlikle. dün yapılan zirvenin ilk demlerindeki karşılıklı "ah ah nerde o eski sözlük değil mi azizim" türü sohbetimiz esnasında söylediği "her bireyin içinde gizli bir seri eksi oy veren ibne ruhu vardır." özdeyişini sözlük tarihine not düşüyor ve psikoloji konusunda yüksek lisans/doktora yapacak varsa bu sözden yola çıkarak tez yazabilir diyorum.
    (bu kadar yürekten çağırma beni, 08.04.2009 22:57)
  16. 7 nisan 2009 eskişehirde biz yaptık oldu zirvesini bolca sakalı ve derinlemesine giden muhabbetiyle tatlandırmış yazar. müteakkip zirvelere gitme sebeplerimden biridir, güzel insandır.
    (tarzan, 14.04.2009 19:45)
  17. o değil de bir insan bu kadar mı görüntüye zıt düşer anlamıyorum. saçlı sakallı böyle yımah gibi bişey, dersin ki bu adamla muhabbetin güdük kalır, belli başlı konularda sohbet edersin. ama hayır aksinedir. al yanına git bi bara yani daha ne diyim. sohbetten çok dert dinlemeyi sever o ayrı, ama kendi de dertlidir o apayrı...sakindir, ılımlıdır...ay yeter valla, bu kadar paraya bu kadar yazabildim..ne bu bee..para verdin diye kölenmiyim allaım yarabbim. bi de diyomuş ki kim ne kadar çok överse arabamla gezdirecem...ahahahah..onu bunu bilmem alırım paramı çekilirim köşeme.
    (mornemeses, 14.06.2009 01:58 ~ 02:01)
  18. bir yerleşkede iki marifet adamı, dileğimiz iki bölümü de yüksek lisansla kapatması.

bu arada kahkahasına bayıldığım insan, insan cep telefonuna kaydedip zil sesi olarak kullanmak istiyor.
    (eses taraftari porsuk canavari, 02.08.2009 16:47 ~ 16:48)
  19. kimsenin onu benden iyi tanımayacağını düşündüğüm yazar.
    candır,kardeştir,hacımdır .12 yılımdır. daha da yazasım var

onla paylaşmak çok güzeldir, sanki akamayan derelere yol açar da ondan gayri akar gider..
    (meyman84, 01.10.2009 11:46 ~ 11:48)
  20. sırma saçları ile aklımızda kalacak sırma kişilik, inşaatın mühendisi.
    mukavemet dersine "çok baba bir ders" deyişi ile hafızamda ayrı bir yer edinecektir.
    (bkz: anti gecekondu)
    (eses taraftari porsuk canavari, 11.11.2009 17:10)
  21. askerliğe hazırlık ve uyum çerçevesinde sırma saçlarına bir süreliğine veda etmiş insandır. güzel insandır vesselam.
    (ruhsuzkz, 15.11.2009 00:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil