bu ileti, güzel yazar arkadaşımın cimriliğinden olsa gerek tam 10 dakika 00 saniye süren bir telefon konuşmasından sonra yazılmaya başlanmıştır.
hiç bir kahraman ve olay hayal ürünü değildir.
thedill: bak istanbula gelmeden önce bi ileti yazcaksın. istanbula geldiğinde vercem eline pcyi bir ileti daha yazcaksın. sonra istanbuldan dönünce bir ileti daha yazcaksın. 49: oldu canım başka? thedill: yazmazsan istanbula geldiğinde telefonumu kapatırım. bana ulaşamazsın. 49: tamam yazcam. hatta bunları da yazcam. thedill: hesabımı dondururum. sakın yazma. bak yazma. 49: hııı hı.
bu insan 3 gün sonra evine misafir olacağım kişi olup, her aradığımda ' ev temizliyorum, ay çok yoruldum ' deyip göz boyamaya çalışmasının yanı sıra, ' evi temizliyorum çünkü yemek yediremiycem bari temiz bir yerde kal ' deme dürüstüğünü de göstermiştir.
annesinin numarasını verip ' ben olur da seni almaya gelmez bir ibnelik yaparsam, annemi ara, kendi annenin numarasini da ver, ölürsen ben haber veririm ' demiştir.
ruhuna bir kolpalık, zihnine hain planlar bulaşmıştır. 7 yıl lanetlenmiştir. 37 numara ayakkabı giyer, kocaman göbeği vardır. arjantinli çocukları ağına düşürmeye çalışır. 49 cm de öhüm öhöm. selam asl mucuk one night stand sex on the beach kib dir. cimridir. bakire meryemi sever. ben de onu severim. güzel mektup yazar. kutu kutu pense.
bir de her 8 cümlesinin birinde ' zaten gülben ergen de hamile ' diyip sızlanıp, üzülmekte olup, beni endişelendirmektedir. sanki kendisi doğuracakmış gibi arada bir de ' hem de ikiz ya off off ' der. kendisine derin derin nefes almasını artık bunu düşünmemesini öneririm.
3 gün sonra kendisini elinde bir çıbık başıma başıma vurup, ileti yaz lan bana derken görüyorum. ayağımı uzatıp, kendisini yere seriyorum.
tt: esat değil ulvi. nasıl derler siz de how on earth?
edit: ya bir sesi var, kişneyen insan kırat aman kıraç dan daha beter.
kahve[oha], çay, çikolatalı pasta, bamya, portakal, çilek, ekler, patlıcan, kabak sevmeyen insan. mandalina ve portakal da sevmiyor. güzel bi müzik zevki var ama. belki de yok, bilmiyorum. lakin çok çeşitli gruplar yahut isimler dinleyebiliyor. hani "her türlü müziği dinliyorum olm ben yea" adamlarından sanki. lakin hepsinden önemlisi çok garip bi bölümde okuyor. bana garip geldi şahsen, belki de değildir. okul yöneticileri de biraz denyo. bak buna eminim işte, evet. denyo onlar denyo. son kararım. amin.
en yeni nesil olan 6. nesil yazarlara yükleniyorlar ya hani, o yüklenenlerin genel tespit sıçarak bok yediklerini gösteren yazarlardan. eğer bir vakit sonra ayıklanan 6. nesiller saygı duyacaksa, buna sebep olacak yazarlardan birisi buradadır. diğer isimleri de merak eden olursa söylerim elbet, ama burada yazmaya gerek yok.
iyi insan giri dostu.girileri düzeltmeyi düzeltirken öğretmeyi öğretirken dinletmeyi başarabilmiş yazar.burdan kendisine seslenmek istiyorum bir gün iyi bir yazar olacağım ve belki de şirinler i bilem görecem valla.
dün kendisiyle tanışarak oh yea akımının en önemli temcilerinden biri olduğuna kanaat getirdiğim yazar.tek aşamalı hangi takımı tutuyorsun sınavımı,benim de sahip olduğum, galatasaraylı bilekliği kolunda gelerek başarıyla geçmiştir.kendisine istek parça tadında, peçeteye, altını da imzalamak suretiyle yemek tarifi yazdım.lakin bugün dank etti ki tarifte eksik var.soğanlar kavrulduktan sonra üstüne salça koyacaksın 1-1.5 kaşık, ardından biberle domatesi atacaksın tencereye.bir gün bekliyorum o tarifteki yemeği,üstüne de bir de ecevit çayı demlersin, oh yea...
çok acaip bir şeydir kendisi.şeydir derken yazardır.bazen coşan bazen uyuklayan bazen içtiğinde enerji kaybı yaşayan güzel insandır.hep anlatacak bir şeyi var bu thedill in.bazı bazı ciddi bazı bazı manyak bazı bazı delice ama olsun anlatıyor.
ayrıca çok tehditkar sözlü ve fiziki tacizde bulunuyor neymiş efendim nick altı hala dolmamışmış.hıh.çok da çıkarcı ben sana nick altı girdim sende girsene demektedir her zaman.
ne olursa olsun severim ben bu çocuğu eğleniyoruz kendi halimizde
edit:korkuyorum sözlük bunları ifşa ettiğimden saldırabilir
edit2:naber
edit3:deli gibi içiyor garsona sinirinden bardağı kırdı yavaş getirmiş içikisini
hasta yazar.
çok hasta hem de.
ilk başta söyleyememişti açıkca.
ama anladım ben.
ve daha çok anlıyorum her geçen gün.
çok iyi anlıyorum hatta.
ama söylemiycem kimseye, söz veriyorum.
söz veriyorum.
oku, oku da mutlu ol.
ama sakın ölme e mi.
nolur gitme.
git ya da.
bilemedim bak şimdi.
en iyisi mektup yazmak.
bak saat tam altı.
tam yeri tam zamanı.
her hafta kullandığı bir şeyleri kaybetmeden duramayan; güllaç denildiğinde, banka kartını atm ye kaptırdığında ve cüzdanını düşürdüğün de
(ki dikkat edilecek husus hep ortada kaybolan bir şeyler var) ağlamaklı gözlerle bakan duygusal insan. sırtına eşek yükü ağırlığındaki çantasını almadan bir yerlere gittiğini henüz gören olmamıştır. hiçte çıkarmaz hee,kimseye de taşıtmaz. her şey bir yana ama o yanınızdayken daha iyisinizdir, gününüz daha güzeldir... o gün için özel bir şey yaşamanıza gerek yok çünkü o varlığıyla hayatınızı özel kılmıştır zaten...
ama onunla her an ınız bu kadar güzel olamayabiliyor 'bazen'
eğer evinde misafirseniz gece 04.00 a kadar kıçını oturduğu yerden sizin için asla kaldırmaz, bu işkenceye maruz kalan koltuğun akıbeti ise saatlerce aynı yerde duran bir kıçın yükünü taşımış olmanın acısını derinden hissetmesidir. size olan ise malum!!!
'' orda kara bir delik var. ve ben o kara deliği hiç durmaksızın büyütüp kocaman yapıp içine senide götüreceğim.. ama ürkmemen gerektiğini söylüyorum çünkü o kadarda ürkülesi bir şey değil.. '' diyorum ama noktalamıyorum çünkü devamı gelecek
benim küçük kardeşim. yaşça benden küçüksün severim seni sevdiğimden ses etmem benzetmelerine. akşamları hoş sohbetiyle dünyamı şenlendirir. aynı frekansı tutturduğumuz an tadından yenmez. ufak tefek sevimli bir şey işte. güzel hedeflere hayallere sahip. yolun açık olsun diyelim. öperim gözlerinden. şimdi koş bi paket winston kap gel bakam abine hadi uç...
not : sigaradan nefret eder.
1500 kere denemesine rağmen hesabı donmamış yazar. çivilenmiştir, o yüzden gidemiyor.harvey ( harvii ) ile münaşakadan yorulmuş. 1. tekil şahıs kullanmaktan da yorulmuş; ama böyle yazası varmış. canı feci çilek çekmiş. tatile çıkası varmış, el mahkummuş. evvel zaman içinde. eskiden çocuk öyküleri yazarmış. çizgifilmlerden esinlenerek oluşturduğu senaryolarını kaydettiği defteri artık yokmuş. üzülmüş; ama ne gelir elden. yıkın tüm heykellerimi rahat bırakın beni. klavyesi keşke üç boyutlu olsaymış. boks eldiveni takmayı özlemiş. eskiden paten, kaykay, scooter üçlüsüyle hoş vakit geçirirken şimdi, ... her şey çok değişmiş ...
beni aile şerefinde oktay ı vurduktan sonra hapse girip çıkıp seneler sonra evinin önünde tek ayağı aksak olan oğlunu görünce açıp kollarını bekleyen münir özkultarzında açmış kucaklamış sözlük kankam. teşekkür ediyorum yine kendisine.sağolsun varolsun. ama kendimi ayağı aksak olan karaktere benzettim. allah korusun. amin.
çok güzel sesi olan yeni nesil şarkıcı adayım.sırf kendisi için öss yi falan bırakıp kısa yoldan köşeyi dönüp ondan sonra cırtlak sarı bir takım elbise altın kolye ve kıllı göğüs üçlemesini yapıp kendisine kaset yapmayı düşünüyorum.sallayacak piyasayı sallayacak!!!
abla diyor, abi de diyor. dedim nedir yahu? dedi: 'ben küçüküm'. harbi de öyleymiş.
ilk görüşme diye ne taciz ettim ne de ısırdım. sonrakilerde düşüneceğim.
bu arada ahaliyi toptan fethetme çabalarında, şş akıllı ol!!!1