sonuna kadar katıldığım istek. ben de thedewil kadar eşit olmak istiyorum.
şimdi o kadar şehir efsanesi var ki, açıklama yapmaktan kendimi alamadım. sanılıyor ki,
hukuken sakıncalı olabilir gerekçesine de,
sözlük formatına aykırı gerekçesine de biz bakıyoruz. sanılıyor ki, editör olmak, bize hukuken sakıncalı olabilecek bir giri girmeyi yasaklıyor.
hayır arkadaşım, yok böyle bir şey. wondrous da, moderatörler de, yazarlar da hem sözlük formatına aykırı, hem de hukuken sakıncalı olabilecek giriler girmişlerdir, gireceklerdir. eğer bir "hak" arıyorsanız, bunu yapacağınız yer yarım yamalak bilgilerle nick altları değil, moderatörler ve wondrous'a atacağınız mesajlar olacaktır.
hukuken sakıncalı olabilecek giri, ispiyonlandıktan sonra doğrudan moderatöre, inceleyen moderatör de kararsızsa şu an adını hatırlayamadığım hukuki sorumlumuza gider. keza, gördüğünüz üzere
hukuk konusunda değil editörler, konu üzerinde tecrübesi olan moderatörlerin bile kesin bir karara varması mümkün olmamaktadır. dolayısı ile, "format bilgisi" ve "hukuk" konularının farklı şeyler olduğunu vurgulayalım.
- girdiğin giri hukuka aykırı
* güzel bir iddia. ben hukuka aykırı olmadığını düşündüğüm için yazdım. kendimce benim de bu tür girileri ispiyonlarken kullandığım bir hukuk bilgim var, ancak
editör sıfatıyla bu konu üzerinde bir şey söyleme yetkisine ve hakkına sahip değilim. eğer hukuka aykırı olduğunu düşünüyorsanız, ki sanırım bu gerekçe yapılan ispiyon dönmüş, bir moderatöre bildirir, ya da entelijans iseniz o giriyi ispiyonlarsınız. ben hukuk konusunu bilmek zorunda değil, sözlük formatı konusunu bilmek zorundayım.
- girdiğin giri formata aykırı
* girdiğim giri formata aykırı değil. başlıktaki kavramla bağ kuruyor. eğer bunun zıttını düşünüyorsanız da bir moderatörle temas kuruyorsunuz.
- biz de senin kadar eşit olmak istiyoruz
* ben de sizin kadar eşit olmak istiyorum. sizin de hukuka aykırı olabilecek girileriniz benimle aynı prosedüre giriyor, maç saatlerinde
hedefi belli olan "orospu çocuğu hakem", "annesiyle ilişkiye girmek istediğim futbolcu" girilerinizi çoğunlukla ben sildiriyorum, giriler işlem için de bazen günlerce bekliyor ama kimse sizin nick altınıza sekizyüz tane yalan yanlış giri girip, sizin kadar eşit olmak istemiyor.
es kaza, yazarında infosunda
thedewil ve
editör kelimeleri bulununca işler değişip haçlı seferi düzenliyorsunuz.