thecrimson 

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. dördüncü nesil yazarlarımızdan.hoşgelmiştir.
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 04.07.2007 04:32)

2. yeni gelmiş, hoş gelmiş, benim nesilden arı.
    (elizabeth bathory, 04.07.2007 07:55)
  3. dipsiz kuyu… derinliklerine bakmak isteyenlerin başını döndürecek, gözlerini karanlığa alıştırabilenlerin ise sanrılar görmesine neden olabilecek bir kuyu. her cümlesinde, kafamın arkasında bir yerlerde bu imgeyi bana oluşturtan insan. gariptir, “tanımam etmem”, ama biliyorum: uzaklarda, elinde sigara-kolası, mide ve ciğerleriyle bir alıp veremediği olan, günün açılış şarkılarını dinlerken “güzel bir gün olacak” temennisiyle dışarıyı izleyen birileri var. zaman zaman; kaşlarını çatmış, mütemadiyen homurdanan bir yaşlı teyzenin kendisini izlediğini hissettiğinde ürpermesi gereken biri. sonunda çareyi montunun yakalarını kaldırıp sessizce sokağın karşısına süzülmekte bulan biri, “işgüzar kahramanımız”…

“yaşlı kadın perdeleri araladı, günün ilk ışıkları odayı derin uykusundan uyandırıyor gibiydi. yüzüne düşen ışıktan rahatsız olan genç adam, oturduğu koltukta huzursuzca kıpırdadı. kadının kısa ve yorgun adımlarını izledi, kısık gözlerle elindeki plağın üzerine iğneyi dikkatle yerleştirmesine baktı…

“and what exactly is a dream,
    what exactly is a joke…”

öyle işte…”
    (paranoiagenerator, 29.09.2007 00:27)
  4. bir başka tool sever dördüncü nesil yazar. hoşgelmiştir. bu vesileyle de burdan sözlükteki tüm tool hayranlarına ben ve değerli great dilemma selam eder, "maynard sizinle olsun lan!" deriz.
    (pushitonmeshitonme, 04.10.2007 08:19)
  5. özellikle müzik hakkındaki girilerini çaylaklık dönemimden beri takip ettiğim, bu konuda bilgi birikimini takdir ettiğim yazar.
    (floydian, 06.10.2007 01:10)
  6. kötü bir günün de bile olsa her konuşma esnasında gülümsemeyi eksik etmeyen,hal hatır sormadan geçmeyen ilgiyle takip ettiğim,beetle özlemini anlayabildiğim,okumak istediğim yerde olduğu için biraz kıskandığım kola bağımlısı camel içtiğini bilemediğim yazar.

sıkıntıya boğulduğum zamanlar sözlüğü açıp favorilerimden ingiliz dili ve edebiyatını bir kere okurum.sırıtıp sırıtıp bir daha okurum.
    efendim güzel yazıyor bu yazar.

frozen: kola ve sigara , repeat after me kola ve sigara
    (searching thecrimson)
    frozen: afiyet olsun konuşmak istersen ben buralardayım
    (not found thecrimson)

kola konusunda bu derece bağımlıdır ki saatlerce ses gelmez.önceleri 'orada mısın' diye soruyordum.
    artık biliyorum.rahatsız etmiyorum.o orada bir yerler de kola şişesinin dibini görmek üzere..
    (frozen, 11.10.2007 15:38)
  7. pek mülayim, pek mümtaz insan kişisi.
    kendisi leasing işinde. afiyette ayrıca. ben de çok mühim bir şirketin ceo’su olduğumdan fevkalade mükemmel anlaşıyoruz.
    gelecek pazar tenis oynamaya gideceğiz biz. akabinde (tabii ki) portakal sularımızı sağlıkla yudumlayıp, şehir kulübümüzün bahçesinde sağlık dolu gülücükler yayarken etrafa, bir yandan da birbirimizle gündemsel sorunları, hangi hisse senetlerine yatırım yapmamız gerektiğini vs tartışacağız.
    bütün bunlar olurken, sağlıklı dişlerimizle bembeyaz gülümseyeceğiz.
    akabinde bu mümtaz kişi mercedes clk200üne binecek, ben de bmw 740ıma*. evlerimize gidip, biraz dinlendikten sonra, ertesi gün suit upıp öğle yemeğinde pek sağlıklı salatalarımızı çatallayacağız. tabii ki “hafta sonunda yüzmeye mi gitsek yahu cicim?” sorusunu sormayı da ihmal etmeyeceğiz.

sonraki hafta sonu 2 saatler boyunca yüzdükten sonra, havuz kenarında laptoplarımızı açıp, ufak şirketler alıp, onları bünyemize katsak mı, yoksa başka bir forma mı büründürsek diye düşüneceğiz. bunlar olurken, bir yandan da şık fincanlarımızdan, kafeinsiz kahvelerimizi yudumluyor olacağız.
    ertesi günü saunadan çıktıktan sonra holdingin yönetim kurulu toplantısını yapacağız. bu toplantıda, aldığımız çok mühim ve isabetli kararları yönetim kurulu üyelerine aktarıp, onların hayranlıkla yaptıkları yorumları dinleyeceğiz.
    başka bir gün, bizim holdingin altında(?)ki fitnıs sentırda yan yana koşarken mükemmel hayatlarımızdaki ufak tefek sorunları tartışacağız.

her pazar dabıl deytli bruncha gittiğimizi söylemiş miydim?
    (jack, 12.10.2007 00:02 ~ 00:03)
  8. (bkz: the crims)
    (neverlander, 12.10.2007 00:07)
  9. msn'de dahi türkçe'yi düzgün kullanmaya dikkat etmesi sebebiyle takdirimi kazanmış yazar arkadaş.
    (genjuure, 12.10.2007 00:12)
  10. the crimson nights'ta dinledğimiz kadarıyla sağlam bir müzik zevkine sahip, pain of salvation sever hoş müzik sohbetleri yapabileceğiniz 4. nesil yazar arkadaş. ayrıca türkçe kullanımına hakikaten önem veriyor takdir edilesi bir özellik.
    (i am a man who walks alone, 13.10.2007 23:09 ~ 23:10)
  11. tool ve dredg sevgisi gözlerimi yaşartan insan.
    (great dilemma, 25.10.2007 02:59)
  12. çaldığı şarkılar ile insanı kendinden geçiren ölüyorum ben deyince ölme diyebilme nezaketinde olan dj.
    (the apostle in triumph, 27.10.2007 23:12)
  13. aynı şeyleri farklı yerlerde yaşadığımız arı. benim gibi takımı kurtarmak uğruna kolu falan kıranlardan. küçüklüğümde hep yapmak istediğim adamın söylüyo kuralı üstüne * gaza gelip maçı kurtaran adam olmuşluğu vardır. iyi de program yapıyormuş dinleyeceğiz, dinleteceğiz.
    (jellyjam, 12.11.2007 23:12)
  14. itü sözlük radyosunda yaptığı yayınlarda biz dinleyenlerin isteklerini büyük bir nezaketle kabul eden saygıdeğer yazar, dj, müzik tutkunu. hatta kendisi istek yapması için dinleyenlerinden istek yapar efendim. pek güzel, pek sevilen, pek nokta atışı şarkılar çalar bir de. kendisine burdan tenkyu diyoruz. tenkyu thecrimson!
    (pushitonmeshitonme, 17.11.2007 22:38)
  15. (bkz: mi kubbesi/!skuba)
    (bkz: yardımsever insan)
    (skuba, 23.11.2007 22:27 ~ 22:27)
  16. ne zaman bir giride kendisini görsem bana behind the crimson door parçasını dinletme isteği uyandıran yazar.
    (amaç paraşütü, 26.11.2007 01:47 ~ 18:53)
  17. fazla vakti olmadığı için benden önce öleceğini beyan eden insan.

(bkz: kolpa haberler ajansı)
    (itirazım var sayın yönetici, 21.12.2007 23:38 ~ 23:56)
  18. iki gün içinde önce bölümdaş olduğumuzu daha sonra da radyoda program yaptığını öğrendiğim yazar. sürprizlerle dolu yazar.
    (hayri potur, 29.12.2007 23:01)
  19. iyi. hem çok iyi yazıyor, hem çok iyi çalıyor, hem de iyi biri işte. "iyiyim." dediği çoğu zaman 'gerçekten' iyi olup olmadığını bilmesem de, biraz konuşunca insanı iyi hissettirmekte üstüne yok. hep hayırlısı. *
    (çılgın orman meyvesi, 08.01.2008 01:45)
  20. an itibariyle günlük (gecelik) muhabbetlerimden birini çevirdiğim, porcupine tree, tool ve pink floyd sevgimizin limitlerin ötesinde olmasına pek bir sevindiren, msn de bile türkçeyi son derece düzgün kullanmasıyla aradan sıyrılan, yiğit özgür sever, kola&sigara ikilisine bağımlı, pek bir hastası olduğum saçlarını kesmek zorunda kalıp üzüm üzüm üzülmüş insan kişisi. pek bi hoşsohbettir acayip eğlenceli konuşur, girileriyle de bilahare kopartır insanı. az önce boğazıma gofret kaçması sonucu mefta ediyordu beni de, allahtan kola vardı o kurtardı beni.

sözün özü, kendisiyle sohbet etmeyi pek bi severim, sürekli karşılıklı bişeyler öğretiriz birbirimize, bi de camel soft içmeye başlasa daha da sevineceğim kendisi adına hehe. saygılar.

not: az önce camel soft var diyerek beni umutlandırmış ancak box u daha çok sevdiğini söyleyerek hayallerimi bir kere daha yıkmıştır kendisi.

not2: yavuz çetin sevdiğini de söyleyerek liste başı olmaya adaydır, tebrik ediyoruz kendisini.

edit: kendisiyle ilgili birtakım güzel haberler aldıktan ve aile büyüğü görevimi yerine getirdikten sonra kayboldu bu ortadan. gören duyan falan olursa bana bi ulaşıversin bi zahmet. merak ettim yahu nerde bu adam yok ortalarda. özletti kendini.
    (evilmaddox, 12.01.2008 04:42 ~ 15.02.2008 04:58)
  21. dün gece three - all that remains adlı parçayı çalarak uykusuz kalmama sebep olmuştur kendisini kınıyorum.

(bkz: gece vakti şarkı aramak.)
    (abstract, 09.03.2008 12:35 ~ 12:35)
  22. evimin çevresinde dolanan çelsili gençlere "hunharca" saldırmamı pek sevmiş yazarcan..

gelmesinler kıyıma yöreme demiştim, atarım üstlerine güdümlü anne terliği, baba ayakkabısı, ev mantısı demiştim zamanında, yaptım oldu!

sırtım yere gelmez artık..

thecrimson, desteği baki, fenerbahçeli ve dahi bir itü sözlük radyosu programcısı kişisidir ayrıca bilinmeli, bildirilmeli..
    (dirtypain, 03.04.2008 03:01)
  23. sesi çıkıyor artık, kanlı canlı bir şey galiba. insan olabilitesi yüksek gibi geldi bana. emin olmamak gerek tabi.

(bkz: the crimson nights)
    (jack, 19.04.2008 23:39)
  24. doğumgünü çocuğudur. çocuk bayramında çocuklar gibi şendir. iyi ki doğmuştur. *
    (hayri potur, 23.04.2008 14:20)
  25. doğum günü kutlu olası rehber dijey dilci kişisi.
    (kl7mu, 23.04.2008 14:24)
 sayfa  / 2