görseller
the thing 

belki ilginizi çeker
  1. · in the mouth of madness
  2. · üzerine araba geldiği halde kıpırdamayan insan
  3. · şey
  4. · thing
  5. · 1001 movies you must see before you die
  6. · the punisher kills the marvel universe
  7. · fantastik hamile kalma yöntemleri
  8. · john carpenter
  9. · silver surfer
  10. · emre belözoğlu
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · kurban bayramı vahşeti
  3. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  4. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  5. · sözlük yazarlarının hayalleri
  6. · galatasaray
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · aynı zamanda iki erkekten hamile kalmak
  9. · henry domercant

the thing  

1. fantastic four'un duygusal ayısı. herkes süper karizma güçler elde ederken, zavallı ben grimm bir taş yığınına dönüşmüştür. ama ormantik ruhundan hiçbir şey kaybetmediği gibi daha da sulugöz olmuştur. hulk ile kapışması seyre değerdir.
    (spyder, 07.07.2004 00:47 ~ 00:48)
  2. film olan the thing insanı paranoyağa saran bir filmdir , kpds öncesi gece 3 civarı seyretmek kpds'de sıçmanıza sebebiyet verebilir , tavsiye edilmez.
    (bkz. the thing that should not be)
    (togisama, 07.07.2004 10:22 ~ 10:23)
  3. john w. campbell'ın who goes there adlı hikayesinden uyarlanan, senaryosunu bill lancaster'in yazdığı 1982 yapımı gerilim filmi..
    (the acme, 30.01.2005 01:57)
  4. filmdeki hikayenin devamı niteliğinde bir hikayeye sahip oyun.herşey havaya uçtuktan sonra bölgeyi araştırmak için bir ekip gönderilir ve bu ekibin başınaki asker de siz oluyorsunuz.yine aynı taranede olaylar devam eder ama bu sefer olaylar başka yerlere sıçramış , uzaydan geldiğine inanılan şey insan kontrolü altına bir şekilde alınmış ve pis işler işin içine girmiştir.filmi kadar hatta zaman zaman filmden daha tırsınç bir oyundur.
    (zaknafein, 14.12.2005 06:55)
  5. kurt russell abimizin sakallı halleriyle yarıp attığı, tamamen kişisel görüş olarak alien dan sonra uzaylı filmlerindeki ikinci milat diyebileceğim hatta sci-fi horror diye bir tür var mıdır bağlamında bir soruyu sinemaseverlere yöneltmeme neden olan eser.
    (radiokaos, 14.12.2005 10:04)
  6. finalinde bile kesin bir sonuca erişmemekte direnen ve sonu izleyicinin hayal gücüne bırakan kült sci-fi filmi ve hatta sci-fi/horror filmi. alien lardan sonra sci-fi alanında en büyük favorim olan film. yönetmeni john carpenter abimize ayrıca saygılarımı sunuyorum bu film vesilesi ile..
    (yakoul, 16.06.2007 04:34)
  7. fantastik dörtlünün taş adamı ben grimm'e çizgi roman aleminde verilen addır.
    (erutheilluvatar, 16.07.2007 20:09)
  8. ing. (o) şey
    (three hours, 16.07.2007 20:10)
  9. bir de aynı isimli bir bilgisayar oyunu vardı. oyunun başında antarktikaya gidip oradaki araştırma ekibine neler olduğunu bulmaya çalışıyordunuz. dışarı çıktığınızda belli bir süre sonra içeri girmezseniz donarak ölüyordunuz falan.
    (hansvoralberg, 07.10.2007 22:53)
  10. 3 kişilik bir ekibi komuta edebildiğiniz ve bu ekiplerin karşılaştıkları olaylar karşısında değişik tepkiler verdiği ürkünç bir oyundu. filmi izlemedim ama sanıyorum aynı konsept dahilinde bu takım elemanlarınız virüs kapıp bir süre sonra conavarlara dönüşebiliyordu.
    (sycrone one, 07.10.2007 23:08)
  11. john carpenter'ın yönettiği film. yönetmenin bence en harika filmi için:
    (bkz: in the mouth of madness)
    (albiceleste, 07.10.2007 23:39 ~ 23:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil