|
|
- bazı haberler vardır ki aldığınızda çok kötü hisseder,bir daha yaşanmayacağını bildiğiniz için eski günleri anar durursunuz.bu sevgilinizden ayrılmak da olabilir,bir dostunuzun ölüm haberi de olabilir,hayatınızın bir parçası haline gelmiş bir şeyi yitirmek de olabilir.tea party de böyleydi benim için.küçük tesadüflerle tanışıp,çok sevmiştim kendilerini.rock ın içini boşaltmış gruplardan çok daha fazlasıydı.kız arkadaşımı çok iyi becerdim,babam beni kapı dışarı etti,kötü yola düştüm karşındayım hayat gibi klişeleri işlemiyorlardı en azından,bir felsefeleri vardı.hatta felsefe gruplarının koduydu tea party.(bkz: naked lunch)sonunda onlardan da kötü haber geldi.artık the tea party diye bir grup yoktu,bir daha da olmayacak büyük ihtimal.yıllardır kurduğum the tea party i canlı izleme hayallerimde sona ermişti böylece.ilk önce organizatörlere saydırdım içimden.çünkü the tea party kadar türkiye de konser vermek isteyip,organizatörlerin desteklemediği bir grup daha olmamıştı.ve yavaş yavaş kabullenmeye başladım bu ayrılığı.taktım the edges of twilight ı baştan sona dinledim.sonra alhambra yı,sonra the interzone mantras ı ve diğerlerini.ama sadece şunu kabullenemedim:veda albümü seven circles olmamalıydı!!!
(bkz: @616502)
- garip bir hüzün duymama sebep olan haber. bir dakikalık saygı duruşunun ardından drawing down the moon dinleyesim geldi..
- harikalar diyarının parçalanmasıyla sonuçlanacak, tavşanın çay manyaklığını durdurmak için alice'i yemesine sebebiyet verecek durum.
|