18 martta gösterime girecek olan ve göründüğü kadarıyla efekt bakımından yardırmış film. yine baya bir tırstıracak, gerecek gibi.
http://www.apple.com/... adresinden trailer'ı izlenebilir.
filmi izleyen insan sayısının az olduğunu düşünerek spoiler benzeri bişiler açık etmeden;
the ringi beğenenler kaçırmasın. hikaye direkt olarak devam etmekte çünkü. gerilimli ve gizemli atmosferi gayet etkileyici. ilk filmdeki birçok mantıksal ve kurgusal boşluk başarıyla doldurulmuş ama üçüncü film için gene birkaç soru işareti serpiştirilmiş sağa sola. tüm o korkunç atmosferi rezil eden sonlardaki
fatal erroruna rağmen izlenmeli diyorum. müzikler üstad
hans zimmerdan bu arada.
bir korku filmi klasiği olan the ring'in bir senaryonun içine sıçma klasiği olan devam filmi.filmi izlemeyen kişileri düşünerek fazla bir yorum yapmak istemesem de ilk filmde cinayet işlemek için tv'ye muhtaç olan kızımızın bu filmde bluetooth teknolojisi sayesinde seyyar hale gelmesinin filmin içine ettiğini söylemeden geçemiyeceğim.
verdiğim para için mi harcadığım zaman için mi daha çok üzülmem gerektiğini uzun uzun düşünmeme, dolayısıyla daha fazla zaman harcamama neden olan hideo nakata yapımı.
gerilmekten koltuğumuza yapıştıran bir filmdi, türünün gereğini yerine getirmektedir öncelikle, filmde herhangi bir hata bir yanlış da göremedim, bir korku klasiği değil ama çok başarılı
gece saat 02.00de evde yalnız seyrederken uzun süredir kalp atışlarımı hızlandırma başarısını gösteren ilk film.
sınav sonrası stres atmak,kafa dağıtmak için arkadaşlarla gittiğimiz,aramızda bayağı dalga konusu olmuş doğal olarak korku filmi sınıfından çıkıp komedi filmi haline dönüşen film...
aradan üç hafta geçip evde yalnız başıma kaldığımda arkamdaki kapı açıkken aynaya baktığımda samara hayalleri görmeme ve tırsmama sebep olmuş film...
bilimum korku film klişeleriyle dolu olan ama küvet sahnesinin şaane olduğu,hollywood'un tıkandığı zaman dilimlerinde amerikanların imdadına yetişen ring serisinin ikinci filmi
geyik dediğimiz doğal hayvanı kullanarak bile eşsiz bir korku fırtınası yaratılabileceğinin en canlı kanıtı olan film. geyikleri bir anda en nefret ettiğiniz hayvanlar kategorisine sokmanıza sebep olabilir.
herşey güzel; kaset görüntüleri, yeni imgeler, kameralar, yine ağzı burnu yamulan ölüler, naomi watts ve psikopat çocuğu v.s. ama sonu bir türlü tatmin etmedi beni. gerçi "ne olmalıydı ki?" diye kendi kendime sorduğumda başka bir cevap da bulamadım.
yönetmen hideo nakata olması gerekeni böyle düşünmüş ve bitirmiş; çok fena da olmamış.