görseller
the quick and the dead 

belki ilginizi çeker
  1. · hızlı ve ölü
  2. · russell crowe
  3. · sharon stone
  4. · sam raimi
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · giyotine yolladılar gitmedim
  3. · öğretmenler günü
  4. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  5. · zongul ducks
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  8. · teknik resim
  9. · gündelik hayat teorileri

the quick and the dead  

1. 95 yapımı çok zengin kadrolu modern western filmi.
    kadroda sharon stone, gene hackman, russell crowe, leonardo dicaprio gibi ünlü isimler bulunmaktadır, ama onlar bile bu filmi kurtaramaz. özellikle düellonun sonundaki ışık gölge oyunu ile hafızama kazınmış, emeklerine saygımdan dolayı zaman kaybı diyemediğim film. yine de western sevenler izleyebilir.
    (kornish, 04.12.2005 14:34 ~ 14:34)
  2. (my dying bride, 04.12.2005 14:37)
  3. russell crowe'un karizma yaptığı,sharon stone,gene hacman ve leonardo di caprio'nunda oynadığı yeni dönem westernlerinden...kalitesiz bir film olmasına rağmn her çıkışında izlerim..

filmden bir dialog
    [barda geçer,russell crowe artık kendini dine vermiş eski bir hayduttur.kasabanın ağası kötü adam gene hackman ona içi viski dolu bardağını fırlatır.crowe bardağı havada yakalar hemde hiç viski dökülmeden..!!!]

-artık eskisi gibi hızlı diilsin , peder!
    -senden hızlıyım..
    (advoscotch, 04.12.2005 17:49 ~ 18:37)
  4. film aslında iyi başlıyor, güzel gelişiyor ama konunun içerisinde sürpriz yaratacak, insanı şaşırtacak hiçbirşey yok. tekdüze bir western film. televizyonda izlenen eski klasik western filmlerinden daha iyi ama aynı türde bir film. sadece western sevenler filmi izledikten sonra pişman olmadan kalkabilirler.
    (condospree, 27.12.2007 10:03)
  5. gene hackman ve sharon stone'un kostümlerine bayıldığım film.

bir de gene hackman'ın kasaba halkının kendisini öldürmesi için tuttuğu kiralık katili öldürdükten sonra kasaba halkına çektiği nutuk kibar feyzo'da faşo ağa'nın marabalarına çektiği nutuk ayarındaydı.*

john herod*: kafam karıştı. siz korkaklardan tek duyduğum ne kadar fakir olduğunuz. nasıl vergileri, koruma paramı ödeyemediğiniz. ama bir şekilde hepiniz beni öldürmesi için profesyonel bir kiralık katil tutacak parayı buldunuz. bu para nereden geliyor? ne düşünmeliyim? bu kadar fazla paranız varsa sizden daha çok almalıyım. burası benim kasabam. günün doğuşunu görecek kadar yaşıyorsanız benim sayemde. ben her şeyden sorumluyum. kim yaşayacak ya da ölecek ben karar veririm.
    (van den budenmayer, 31.03.2009 03:35 ~ 03:35)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil