belki ilginizi çeker
  1. · pink floyd tribute albümleri
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · darwin i bitiren balık
  2. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  3. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  4. · colin kazım richards
  5. · annelerin yakışıklı anlayışı
  6. · 2012
  7. · okan bayülgen
  8. · beşiktaş lisesi
  9. · salyangoz

the piano tribute to pink floyd  

1. david ari leon diye bir piyanist tarafından, pink floyd şarkılarının salt piyano çalınarak anlatılmasıyla olşturulmu tribute albüm. pink floyd şarkılarının karmaşasını alıp götürmüş olmasından kaynaklı pek de öyle zannedildiği gibi güzel değildir. ama wish you were here'ın piyano yorumu bile mükemmeldir. comfortably numb'u pek beğenmedim desem yeridir. orjinal hallerine haklı olarak taptığımızdan olsa gerek, hiçbir cover'ına dayanamıyoruz. the wall live in berlin'deki "yorumlama"lara da katlanamamıştım gerçi ama o sadece gilmour'u sesinin yerine başkalarını dinlemeye katlanamamakla ilgili biraz fetiş bir durumdu. bunda yorumlama yok. tribute record var. yine de yatmadan öncegoodbye blue sky'ın piyano ile çalınmış verisyonunu dinlemek inanılmaz olmakta.. değişik bir tribute albüm. dinleyin görün derim ben..

1. comfortably numb
    2. wish you were here
    3. shine on you crazy diamond
    4.money
    5. goodbye blue sky
    6. pigs on a wing
    7.have a cigar
    8. hey you
    9. us & them
    10.mother
    11.brain damage/eclipse
    12. sail on the steel breeze
    (memories never die, 20.02.2009 03:20 ~ 03:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil