belki ilginizi çeker
  1. · indie
  2. · hayati organ
  3. · memorize the city
  4. · güne başlarken dinlenmesi gereken şarkılar
  5. · thieves
  6. · grab that gun
  7. · steven smith
  8. · plastiscines
  9. · the arcade fire
  10. · black brick road
gündem
  1. · tunceli alevileri dinsizdir
  2. · ugg
  3. · alex hagi den daha iyidir
  4. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  5. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  6. · yeşim salkım
  7. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  8. · küfretmek istiyorum
  9. · arkadaşa aşık olmak

the organ  

1. paso kanadalı hatunlardan teşkil indie grubu.
    steven smith isimli şarkılarını cümle aleme tavsiye eder. love love love'ı kendime saklarım
    (hepten aykırı, 28.04.2006 22:41)
  2. brother adlı şarkıları ile beni benden alan grup.

muhteşem şarkının sözleri şöyle :

here we go
    they're back again
    look alive , warn your friends
    we are warm and we are safe
    enjoy it while you can before
    things change
    we have got to take cover,
    brother
    we have got to take cover,
    brother
    lie down in a field if you can
    look at the night sky
    oh, where does it end?
    sometimes it hurts when you
    care about me
    but it's going to hurt more when
    they take you away from me
    we have got to take cover, brother
    here we go again
    oh midnight knocks!
    oh explosions!
    maybe it's all made up in our heads
    this happens to me when i'm bored
    or depressed
    here is the best part of the song
    where i admit that i might be wrong
    because if they are good and if
    they are right
    then they'll have their rapture one
    of these nights
    here is the best part of the song
    where i admit that i might be wrong
    because if they are good and if
    they are right
    then they'll have their rapture one
    of these nights
    but if they are wrong……
    (clementine, 06.06.2006 14:24)
  3. memorize the city albümleri ile kesinlikle ilk 10'uma girmiş gruptur. 3 gündür sürekli dinlememe rağmen zerre sıkılmadım, hatta başka müzikler rahatsız edici gelmeye başladı, bi nev'i bağlandım sanırım.

hatta abartıp türkiye'ye davet ettim bunları ben. dur bakalım cevap vercekler mi.
    (clementine, 09.06.2006 17:20)
  4. http://www.theorgan.ca/
    (ephendy, 16.07.2006 08:02)
  5. bunları hep kitaplarımızda yazdık:
    http://www.viskosite.com/?p=58
    (hepten aykırı, 02.09.2006 23:19)
  6. 7 aralık 2006'da sitelerine verdikleri duyuru ile dağıldıklarını ilan etmiş grup. herşey çok güzeldi. bana bazen olağanüstü anlar bile yaşattılar. kanada'ya gitmek için iki nedenimden biriydi. öbürü broken social scenetabii. şimdi the organ yok. tanıdıklara haber verdim. ağlama diyorlar. her güzel şey gibi ya işte söyletmeyin.

umarım, belki bir gün, bir yerde, kim bilir?
    (hepten aykırı, 16.12.2006 13:27)
  7. best of yapıncaya kadar albüm yapması gerekirken seven bünyeleri şoke etmiş gruptur.

"we are sad to announce that we're breaking up. we want to thank our friends, fans, and family for all the support you gave to us. thank you.

shelby, jenny, katie, debora, and shmoo."

shmoo ya shmoo tabi.
    (ephendy, 30.01.2007 01:45)
  8. bir kız yüzünden dağıldıklarını düşündüğüm grup.
    (psycho killer, 03.02.2007 01:27)
  9. sade kahve tadında bir gruptur. sabahları otobüsün buğulu camına kafanızı yasladığınızda...kulaklarınızdan geçen melodinin tatlı bir hatun sesi olması, güne güzel başlamanıza sebebiyet verebilir
    (vasati 40 çöp, 20.03.2007 11:14)
  10. dağılalı epey olmasına rağmen şarkıları zevkle dinlenmeye devam eden grup. özellikle a sudden death tekrara sarsanız bile bıktırmaz dinletir kendini. bir de bunların bi lezbiyenlik durumu var sanırım. dağılmalarının sebebi bile olabilir. hatunun teki girmiştir aralarına, fitne, fesat, aldatma derken grup mu kalır. tabi sadece tahmin bunlar.
    (zaht, 04.09.2008 02:09)
  11. dinlemekten bıkılmasının mümkün olmadığını üç bininci dinleyişimde şaşırarak gördüğüm, ipoddan bir türlü silemediğim grup. (tu)
    (phoebe, 04.09.2008 02:15)
  12. ep ne bilmiyorum ama yeni bir ep yayınlamışlar 2 güzel şarkı içinde (boş ep'nin bir anlamı olmazdı herhalde, tam burada cem yılmazı anıyoruz, ne diyor: "ıssız bir adaya düşseydim yanıma boş bir kaset alırdım, ama yabancı", herneyse), bu da bir nevi grubun tekrar biraraya geldiğinin göstergesi gibi duruyor. fake attıklarını sanmıyorum.
    (ephendy, 19.10.2008 22:40 ~ 22:40)
  13. 14 ekimde thieves adında 6 şarkılık bir ep yayınlamış olan grup. henüz dinlemedim ancak iyi bir haber bu ep'nin çıktığını duymak. kendilerine özgü bir soundları var. daha çok şarkı yapsınlar.
    (ian of trafford, 19.10.2008 23:51 ~ 23:51)
  14. katie sketch liderliğinde 2001 yılında kurulan indie grubu. ilk dinlediğinizde morrissey vari çarpıcı sözler, the cure etkili baslar ve ian curtis hissiyatlı kusursuz bir vokalin bir araya geldiği bir oluşum gibi görünse de, grab that gun'ın geneline bakıldığında orjinallikten öte, kalitenin sezildiği bir müzikti the organ'ın yaptığı. bu albümden çıkan ilk single brother daha çok uzun bir süre dinlenecek, sevilecek, ilerleyen zamanlarda daha çok kişi tarafından keşfedilecektir. ancak kaderin cilvesinden mi yoksa çok iyi olmanın baskısından mıdır bilinmez, 2008'de yayınladıklar thieves adlı ep ile the organ döneminde kaydettikleri her şeyi dinleyenlere sunup, kesin olarak dağılmışlardır. öyle ki, grubun kardeş olan üyelerinden katie sketch ve shmoo bile ayrı ayrı projelere yelken açmışlardır.
    (lull, 10.11.2009 18:10)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil